Γιώργος Καπουτζίδης για Πάνο Νάτση: «Ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου»
O σεναριογράφος μίλησε για την απώλεια του στενού του συνεργάτη
\Με νάρθηκα στο πόδι και στο χέρι ο αγαπημένος σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για τη νέα του σειρά και την απώλεια του Πάνου Νάτση.
«Αυτό έγινε ξημέρωμα Σαββάτου. Την Παρασκευή το βράδυ ήμασταν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, γιορτάσαμε εκεί τα γενέθλιά της. Έφυγαν όλοι, εγώ κοιμήθηκα στης Αλεξάνδρας και έφυγα με το πρωινό δελφίνι. Με το που φτάνω στην Αίγινα με παίρνει τηλέφωνο η Αλεξάνδρα και μου λέει έγινε αυτό και αυτό. Όσο περνούσε η ώρα σκέφτηκα να μείνω στην Αίγινα και να επιστρέψω στην Αθήνα την επόμενη μέρα, γιατί θεώρησα ότι θα είναι καλύτερα στο νησί μακριά από το γεγονός. Νομίζω ότι ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου και το πέρασα όλο αυτό το πράγμα μόνος μου. Έπρεπε να το είχα περάσει με παρέα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Δείτε το βίντεο
- Εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις Ντίλιαν ζητά η αντιπολίτευση – «Οργανωμένο σχέδιο από το Μαξίμου»- «Δεν υπάρχει κρατική εμπλοκή», επιμένει η ΝΔ
- Έσωσε ηλικιωμένο που έπεσε στο κανάλι του Μόρνου η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φυλής
- Παρατηρήσεις και προτάσεις της ΚΕΔΕ για το Σχέδια Αστικής Ανθεκτικότητας
- H Ουκρανία προσφέρει τα δεδομένα του πολέμου για την εκπαίδευση αυτόνομων drone AI
- Κόντρα Κωνσταντοπούλου – Μαρκόπουλου – Λαζαρίδη: «Είστε πολιτική μαφία- Είστε γυμνοσάλιαγκας»
- Πύργος: Νεκρός 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι






