Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άλεκ Μπάλντουιν: Η στιγμή που μαθαίνει για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς και καταρρέει

Άλεκ Μπάλντουιν: Η στιγμή που μαθαίνει για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς και καταρρέει

Ο ηθοποιός αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι η συνεργάτιδά του «έφυγε» από το δικό του χέρι. Η έρευνα των αρχών για το πώς μπήκαν αληθινές σφαίρες στο πλατό συνεχίζεται.

Ήταν 22 Οκτωβρίου 2021 όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε τη 42χρονη κινηματογραφίστρια, Χαλίνα Χάτσινς, στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», παγώνοντας το Χόλιγουντ.

Έξι μήνες μετά η έρευνα συνεχίζεται για το πώς μπήκαν αληθινές σφαίρες στο πλατό και τα ερωτηματικά συνεχίζουν να είναι πολλά.

Τις τελευταίες ώρες, ένα βίντεο από την κατάθεση του ηθοποιού κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για τη στιγμή που ο 64χρονος πληροφορείται από τους αστυνομικούς στη Σάντα Φε ότι η Χαλίνα Χάτσινς είναι νεκρή.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του λένε πως η 42χρονη δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή. Εκείνος μονολογεί ένα «όχι», πέφτει πίσω στην καρέκλα του και λίγο μετά βάζει το χέρι του στο στόμα του και την καρδιά του.

Κρύβει το πρόσωπό του και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη.

Αφού περνούν μερικά δευτερόλεπτα ζητά να τηλεφωνήσει στη σύζυγό του.

«Θέλω να τηλεφωνήσω στη γυναίκα μου. Θέλω να πάω να τηλεφωνήσω στη γυναίκα μου», ακούγεται να λέει.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Έκανε πρόβα πριν τον μοιραίο πυροβολισμό

Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές που χειρίζονται την υπόθεση, έδωσαν τις προηγούμενες μέρες στη δημοσιότητα βίντεο, από τις πρόβες πριν το ατύχημα, φωτογραφίες από τις σκηνές μετά τον πυροβολισμό και καταθέσεων μαρτύρων.

Σε ένα από τα βίντεο, ο 64χρονος ηθοποιός εμφανίζεται ντυμένος ως καουμπόι να εξασκείται με το όπλο που τελικά σκότωσε την κινηματογραφίστρια. Ένα άλλο βίντεο δείχνει την αστυνομία και τους γιατρούς να τρέχουν στο σημείο και να μάχονται για να σώσουν την Χάτσινς.

Σε δήλωσή του, ο σερίφης Έινταν Μεντόζα τόνισε ότι η έρευνα για την τραγική υπόθεση «βρίσκεται σε εξέλιξη» και πως εκκρεμούν τα αποτελέσματα της εγκληματολογικής ανάλυσης των πυροβόλων όπλων, της ανάλυσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, της ιατροδικαστικής έκθεσης καθώς η ανάλυση δεδομένων από την άρση απορρήτου του Μπάλντουιν.

«Μόλις παραδοθούν αυτά τα στοιχεία, θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την έρευνα για να την προωθήσουμε στον εισαγγελέα της Σάντα Φε για επανεξέταση», τόνισε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024