Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ μάχονται με φόντο τον τελικό του Champions League

Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ μάχονται με φόντο τον τελικό του Champions League

Συνεχίζεται απόψε η δράση στο Champions League με τον δεύτερο ημιτελικό, καθώς στις 22:00 η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Άνφιλντ τη Βιγιαρεάλ

Απόψε στις 22:00 η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Άνφιλντ την έκπληξη του θεσμού, Βιγιαρεάλ, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «4» του Champions League.

Στόχος των δύο ομάδων είναι να καταφέρουν από σήμερα να πάρουν ένα καθαρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας με φόντο το ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στον προηγούμενο γύρο η Λίβερπουλ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μπενφίκα και μετά την εκτός έδρας νίκη της όλα ήταν πιο εύκολα στον επαναληπτικό. Από την άλλη πλευρά, η Βιγιαρεάλ συνέχισε τις εκπλήξεις, καθώς στον πρώτο αγώνα της σειράς είχε επικρατήσει με 1-0 της Μπάγερν Μονάχου, ενώ και στη Γερμανία κατάφερε να πάρει ισοπαλία με 1-1 και μαζί και την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League.

Στα αγωνιστικά, ο Κλοπ το πιο πιθανό είναι πως δε θα έχει τον Φιρμίνο στη διάθεσή του, αλλά ούτε και τον Κώστα Τσιμίκα, που δεν έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Και ο Έμερι αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Πίνο, ενώ ούτε ο Μορένο είναι 100% έτοιμος για να ξεκινήσει στο παιχνίδι και το πιθανό είναι ότι θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Ο Κλοπ δήλωσε πριν από την αναμέτρηση: «Ο Έμερι είναι ένας προπονητής που κοιτάει την παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι παγκοσμίου κλάσης τεχνικός και κάνει εξαιρετική δουλειά. Τον σέβομαι απεριόριστα, όπως και τη Βιγιαρεάλ. Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι σαν τελικός. Δε μας απασχολούν τώρα οι άλλες διοργανώσεις, παρά μόνο ο πρώτος ημιτελικός με τη Βιγιαρεάλ. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι».

Με τη σειρά του και ο Έμερι τόνισε: «Ο παράγοντας έκπληξη μειώνεται όσο προχωρά η διοργάνωση. Με τη Γιούβε ασφαλώς έπαιξε ρόλο, απέναντι στην Μπάγερν επίσης ήταν σημαντικός, αφού κανείς δεν περίμενε να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί, ενώ σε κάποια φάση χρησιμοποιήσαμε και το plan b για να προκριθούμε. Τώρα αυτά δεν υπάρχουν, όποιος βρίσκεται εδώ είναι γιατί το αξίζει. Η Λίβερπουλ ξέρει ότι δε θα είναι εύκολο γι’ αυτούς».

Πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Λίβερπουλ (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Αρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα – Σαλάχ, Ζότα, Μανέ

Bιγιαρεάλ (4-2-3-1): Ρούλι – Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Εστουπινιάν – Καπού, Παρέχο – Τσουκουέζε, Λο Τσέλσο, Κοκλέν – Ντανζούμα

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024