Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τρένο της Νότιγχαμ Φόρεστ «σφύριξε» μέσα στο Λονδίνο (0-1)

Το τρένο της Νότιγχαμ Φόρεστ «σφύριξε» μέσα στο Λονδίνο (0-1)

Η Νότιγχαμ επικράτησε εκτός έδρας της Φούλαμ με 1-0 και με 76 βαθμούς ανέβηκε 3η, ενώ παράλληλα μείωσε στους 3 πόντους τη διαφορά από την Μπόρνμουθ και τη δεύτερη θέση, που δίνει απευθείας την άνοδο στην Premier League!

Φουλ για άνοδο στην Premier League! Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει βαλθεί να… τρελάνει κόσμο, με την ομάδα του Στιβ Κούπερ να παίρνει το διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου Φούλαμ (0-1) και να μένει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και της απευθείας ανόδου στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι Reds πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους στη φετινή σεζόν, επικράτησαν εκτός έδρας της Φούλαμ με 1-0, χάρη στο γκολ του Ζινκερνάγκελ στο 15’ και ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 76 βαθμούς σε 43 αναμετρήσεις.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη μάλιστα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την γκέλα της Μπόρνμουθ στην έδρα της Σουόνσι (3-3) και μείωσε στους 3 πόντους τη διαφορά από τη 2η θέση που δίνει απευθείας την άνοδο στην Premier League.

Οι δύο ομάδες έχουν να δώσουν ακόμα από τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, το ένα από αυτά μάλιστα είναι το μεταξύ τους, που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Μπόρνμουθ στις 3 Μαΐου.

Ένα ματς που ενδεχομένως να κρίνει τη δεύτερη θέση στην Championship, που δίνει απευθείας το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία.

Εκτός από το ματς με την Μπόρνμουθ, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Σουόνσι (30/4) και εκτός έδρας την Χαλ (7/5), ενώ η άμεση αντίπαλός της για την δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο, εκτός από το μεταξύ τους παιχνίδι, θα παίξει εκτός έδρας με την Μπλάκμπερν (30/4) και εντός έδρας με την Μίλγουολ (7/5).

Ένα πραγματικό θρίλερ, με την Νότιγχαμ να παλεύει για την απευθείας άνοδο.Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Reds έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο από την 4η Χάντερσφιλντ (76β.), με την ομάδα του Στιβ Κούπερ να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή σεζόν και να διεκδικεί με πολλές πιθανότητες την επιστροφή της στα σαλόνια της Premier League.  Εκεί που ανήκει, εκεί που ορίζει η ιστορία της.

Στο αποψινό παιχνίδι η Νότιγχαμ Φόρεστ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 15’ με τον Ζινκερνάγκελ, μετά το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων. Μετά το γκολ οι Reds έκλεισαν τους χώρους και διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το παιχνίδι, φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη. Μια από τις πιο σημαντικές στη φετινή σεζόν.

Η βαθμολογία:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024