Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Όταν ο Τσίπρας υποδεχόταν τον πρίγκηπα Κάρολο ήταν «επίσκεψη ορόσημο»...

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Όταν ο Τσίπρας υποδεχόταν τον πρίγκηπα Κάρολο ήταν «επίσκεψη ορόσημο»…

«Σήμερα που ο Πρωθυπουργός αποδεχόμενος πρόσκληση του Πρίγκηπα Καρόλου τον συναντά στη Σκωτία, ο ΣΥΡΙΖΑ ψελλίζει διάφορα ακατανόητα συνομωσιολογικά»

Ψέμα, υποκρισία και ακατανόητη συνομωσιολογία καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ απαντώντας στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου που χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «αυλάρχη των Γλύξμπουργκ» με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρίγκηπα Κάρολο στη Σκωτία όπου θα συζητήσουν για την αξιοποίηση του κτήματος Τατοΐου.

«Ότι το ψέμα και η υποκρισία είναι ταυτόσημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό. Όταν ο κ. Τσίπρας υποδεχόταν τον Πρίγκηπα Κάρολο στην Αθήνα το 2018, μιλούσε για «επίσκεψη ορόσημο». Σήμερα που ο Πρωθυπουργός αποδεχόμενος πρόσκληση του Πρίγκηπα Καρόλου τον συναντά στη Σκωτία, ο ΣΥΡΙΖΑ ψελλίζει διάφορα ακατανόητα συνομωσιολογικά. Υστερα αναρωτιούνται γιατί ουδείς τους παίρνει στα σοβαρά» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Διαβάστε επίσης ΚΚΕ: «Ο κ. Μητσοτάκης να βρει ιδέες για το Τατόι στις προτάσεις κατοίκων και φορέων – Δεν χρειάζονται πρίγκιπες»

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία: «Ο κ. Μητσοτάκης καλό θα ήταν να αντιληφθεί ότι πρέπει να ενεργεί, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ως εκλεγμένος πρωθυπουργός και όχι ως αυλάρχης των Γλύξμπουργκ.

»Συνιστά δε μέγιστη προσβολή προς τους πολίτες την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά δοκιμάζονται από την ακρίβεια, λόγω της ανεπάρκειας του και της ασυλίας που παρέχει στην αισχροκέρδεια, να ταξιδεύει στην Σκωτία για να αποκτήσει τεχνογνωσία στην αξιοποίηση… βασιλικών κτημάτων.

»Το Τατόι αποτελεί κτήμα του ελληνικού λαού που πλήρωσε γι` αυτό τον λόγο αδρά αποζημίωση στην τέως βασιλική οικογένεια, η οποία-ως γνωστόν- είχε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά της Ελλάδας.

»Το νέο «unfair» της οικογένειας Μητσοτάκη δεν θα μείνει αναπάντητο από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες όποτε τολμήσει να στήσει κάλπες».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024