Ηράκλειο: Πνίγηκε και πέθανε την ώρα που έτρωγε
Το φαγητό στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του
Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στο Ηράκλειο με έναν άνδρα να αφήνει την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, ένας 87χρονος άνδρας διεκομίσθη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι με το ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και ελάχιστα λεπτά μετά, άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με πηγή ενημέρωσης, ο ηλικιωμένος είχε υποκείμενα νοσήματα ωστόσο οι γιατροί που διαχειρίστηκαν το περιστατικό, κάνουν λόγο για πιθανό πνιγμό από σίτιση.
Εκτιμάται δηλαδή ότι πριν την μεταφορά του είχε φάει φαγητό το οποίο στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του.
- Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε παραλίες του Δήμου Κύθνου
- Επιτροπή Αναθεώρησης Συντάγματος: Στο επίκεντρο η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
- «Ο Μοντέρο είπε στη Βαλένθια τον λόγο που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό» (pic)
- Metallica: Ο Κερκ Χάμετ ακυρώνει την Τέιλορ Σουίφτ, αποθεώνει τον Πυθαγόρα – «Η ποπ σήμερα είναι σκουπίδι»
- Έκτακτο επίδομα: Ποιοι δεν πληρώθηκαν και γιατί – Τι πρέπει να κάνουν
- Πετράλωνα: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι 5 συλληφθέντες για την κατάρρευση της πολυκατοικίας
- «Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει τον Οσμάν από τον Παναθηναϊκό»
- Σε εξέλιξη το πρόγραμμα απόσυρσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Παπάγου–Χολαργού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-136x85.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442