Τουλάχιστον 5 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν σήμερα σε ρωσικά πλήγματα εναντίον σιδηροδρομικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Βινίτσια, στην κεντροδυτική Ουκρανία, έγινε γνωστό από την τοπική εισαγγελία.
«Από τους βομβαρδισμούς του εχθρού, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, όπου διευκρινίζεται πως πύραυλοι στοχοθέτησαν το πρωί «υποδομές μεταφορών», κοντά στις μικρές πόλεις Ζμέρινκα και Κοζιάτιν.
«Ο εχθρός επιχειρεί να πλήξει κρίσιμης σημασίας υποδομές», έγραψε ο περιφερειακός κυβερνήτης σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο Telegram.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.