
Κατερίνα Μονογυιού: Η ανατριχιαστική ανάρτηση ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του αδερφού της, Τζώρτζη
Δείτε την ανάρτησή της...
Ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Μονογυιός, έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο, που σημειώθηκε το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου στη Βούλα, όταν η Ferrari που οδηγούσε για πρώτη φορά, προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.
Σήμερα θα είχε την ονομαστική του εορτή και η αδερφή του Κατερίνα προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ δημοσίευσε μια φωτογραφία με την εικόνα του Αγίου Γεωργίου, ένα αναμμένο καντήλι και μια κορνίζα του αδερφού της που έφυγε στα 45 του.
Στη λεζάντα έγραψε το απολυτίκιο του Αγίου που σήμερα γιορτάζει.
Δείτε την ανάρτηση
- Silicon Valley: Ο «χρυσός κανόνας» του Τζεφ Μπέζος υπό αμφισβήτηση – «Οι δύο πίτσες είναι πλέον πολλές»
- Από την 4η Ιουλίου ως την Ημέρα της Βαστίλης – Πώς Γαλλία και ΗΠΑ αναδιαμορφώνουν τα έθνη τους μέσω τελετουργίας
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Κατρίνης: Δεν συνιστά εξωτερική πολιτική η σιωπή, η αμηχανία και η αποδοχή τετελεσμένων που επιδεινώνουν τη θέση της χώρας
- Εκλογές την άνοιξη, επιμένει ο Μητσοτάκης – Θέλει να διαπραγματευτεί άλλο ένα «Ταμείο Ανάκαμψης»
- Ακόμη περισσότερα στρατεύματα θα χρειαστούν οι ΗΠΑ για τον έλεγχο του Ορμούζ – Μεγάλο το ρίσκο για τον Τραμπ


