Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζώρτζης Μονογυιός: Η Αθηνά Κοντοπάνου στέκεται και πάλι στα πόδια της 3 μήνες μετά το φρικιαστικό δυστύχημα

Τζώρτζης Μονογυιός: Η Αθηνά Κοντοπάνου στέκεται και πάλι στα πόδια της 3 μήνες μετά το φρικιαστικό δυστύχημα

Κρατώντας στην αγκαλιά της το παιδάκι τους η Αθηνά αποκάλυψε πως βιώνει ένα τεράστιο κενό και πως αυτό που την «γεμίζει» είναι το μεγάλωμα του παιδιού τους

Λίγους μήνες μετά το δυστύχημα με τη Ferrari, που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό και λίγο έλειψε να στοιχίσει και τη δική της ζωή η Αθηνά Κοντοπάνου προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της…

Το δυστύχημα με την ολοκαίνουργια Ferrari που είχε αγοράσει του στοίχισε τη ζωή στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, με τις εικόνες να προκαλούν σοκ σε ολόκληρο το πανελλήνιο.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη μάχη και η Αθηνά Κοντοπάνου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη. Η σύζυγος του άτυχου επιχειρηματία κέρδισε τη μάχη και επέστρεψε στη Μύκονο.

Εκεί προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της, με τις εφιαλτικές σκηνές που έζησε να στοιχειώνουν τις σκέψεις της. Στα καταστήματα του Τζώρτζη Μονογυιού, οι φωτογραφίες του, βρίσκονται σε περίοπτη θέση.

Η Αθηνά Κοντοπάνου που βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού της μοιραίας εκείνης Ferrari το μοιραίο απόγευμα της 13ης Ιανουαρίου, παρότι περνά δύσκολα είναι δυνατή και προσπαθεί να συνεχίσει την επαγγελματική δραστηριότητα του συζύγου της.

Το τελευταίο διάστημα εκτός από τον πόνο της απώλειας και τα τραύματα στα πόδια, είχε να αντιμετωπίσει και την γραφειοκρατία ώστε τα τρία καταστήματα ενδυμάτων που δημιούργησε ο πολυαγαπημένος της Τζώρτζης στην Μύκονο, το Jorjy, το Alchemist και το Room, να λειτουργήσουν ξανά.

Η καλή είδηση είναι ότι πριν από λίγες ημέρες κατόρθωσε να ξαναπερπατήσει -θυμίζουμε στο 40ήμερο μνημοσύνο καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι- ενώ με την πολύτιμη στήριξη συγγενών, φίλων και συνεργατών κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος και τις δυσκολίες ώστε τα μαγαζιά να μπορέσουν να ανοίξουν και πάλι.

H κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο κατάστημα Jorjy όπου συνάντησε την Αθηνά Κοντοπάνου. Εκείνη καθισμένη στην θέση που συνήθιζε να κάθεται ο Τζώρτζης έξω από το μαγαζί και η φωτογραφία του τοποθετημένη δίπλα στο ταμείο.

Κρατώντας στην αγκαλιά της το παιδάκι τους η Αθηνά αποκάλυψε off camera πως βιώνει ένα τεράστιο κενό και πως αυτό που την «γεμίζει» είναι το μεγάλωμα του παιδιού τους.

Το χρονικό του φρικιαστικού τροχαίου

Ήταν 13 του περασμένου Γενάρη, όταν η μοιραία Ferrari έφυγε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε δέντρο. Οι σκηνές που ακολούθησαν στο σημείο καταγράφηκαν από κινητά τηλέφωνα και «έντυσαν» την ανείπωτη τραγωδία.

Στο σημείο της τραγωδίας επικρατεί πανδαιμόνιο, με τις εκρήξεις να είναι συνεχείς, τις εκκλήσεις για βοήθεια αλλεπάλληλες και τις εικόνες που καταγράφουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, να κόβουν την ανάσα.

Η κοπέλα που κρατάει και στηρίζει την Αθηνά Κοντοπάνου προσπαθεί να μετριάσει τους πόνους της. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας που έχουν ειδοποιήσει και εκείνοι ασθενοφόρο έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι μάρτυρες μιας τραγωδίας, χωρίς τότε να γνωρίζουν τους πρωταγωνιστές της.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024