Μπέττυ Μαγγίρα: Ξέσπασε σε κλάματα on air για τον μικρό Αντρέα
«Πάλευε με την ίδια του την ασθένεια και είχε αυτό το κουράγιο και το όραμα να φτιάξει έναν κόσμο καλύτερο για τα παιδιά», είπε η παρουσιάστρια συγκινημένη.
Συναισθηματικά φορτισμένη εμφανίστηκε στην εκπομπή της, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωί της Δευτέρας (25/4).
Στο πλατό βρέθηκε ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, και αποκάλυψε πως ξεκίνησε ο οργανισμός.
Όλα ξεκίνησαν 26 χρόνια πριν όταν ο μικρός Ανδρέας, που είχε όγκο στο κεφάλι, έγραψε ένα γράμμα για τα παιδιά που ήθελε να χαμογελάνε και να είναι ευτυχισμένα.
Διαβάζοντάς το η παρουσιάστρια «λύγισε» και είπε με δάκρυα στα μάτια: «Συγκινούμαι πάρα πολύ, όχι μόνο επειδή είμαι μάνα, συγκινούμαι με ένα παιδί που ήταν τόσο μικρό, πάλευε με την ίδια του την ασθένεια και είχε αυτό το κουράγιο και το όραμα να φτιάξει έναν κόσμο καλύτερο για τα παιδιά, ο μικρός Ανδρέας. Θέλει τέτοια δύναμη ψυχής»
«Εκείνος είναι που με έβγαλε από την καθημερινότητά μου, επιβίωσα κι εγώ, μου έδωσε μια παρακαταθήκη. Ήταν ένα σοφό παιδί», είπε από την πλευρά του ο Κώστας Γιαννόπουλος.
Σαν σήμερα 37 χρόνια πριν γεννήθηκε ο Ανδρέας Γιαννόπουλος. Ένας μικρούλης που έμελλε να γίνει ο 10χρονος Ανδρέας, που γνωρίζουν όλοι … ο 10χρονος που ίδρυσε “Το Χαμόγελο του Παιδιού”… https://t.co/SCCdCoefIA pic.twitter.com/lsOiPMbpxC
— Χαμόγελο του Παιδιού (@hamogelo) April 21, 2022
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442