Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό την Κυριακή του Πάσχα, όμως από Δευτέρα επιστρέφουν σε ρυθμούς προπονήσεων και φουλάρουν για τη ρεβάνς με τη Λαμία
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σήμερα προπόνηση, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε ρεπό στους παίκτες του λόγω της ημέρας, όμως από Δευτέρα αναμένονται όλοι πίσω στο Κορωπί, για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη ρεβάνς με τη Λαμία.
Ο σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του περιμένουν τους παίκτες πίσω στις προπονήσεις, προκειμένου να φουλάρουν για το ματς της Τετάρτης και να «κλειδώσει» το Τριφύλλι την παρουσία του στον τελικό.
Το ευχάριστο για το σέρβο τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του (πλην των μακροχρόνια τραυματιών) για την αναμέτρηση της Φθιώτιδας.
Οι μόνοι που θα απουσιάζουν είναι οι Ραμόν Λούντκβιστ, Γιώργος Βαγιαννίδης και Γιασίν Αγιούμπ.
Στόχος των Πρασίνων είναι να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον αγώνα της 21ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ και να κοιτάξουν εν συνεχεία την κυριακάτικη (1/5) εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Άρη για τα πλέι-οφ, που είναι κομβικής σημασίας για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέστρεψαν 160 καθίσματα και η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο, ενώ ο Παναθηναϊκός με ποινή έδρας για ρίψεις δυο κροτίδων και πέντε πυροτεχνημάτων. Υπάρχει λογική;