
Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας εύχονται «χρόνια πολλά» αγκαλιασμένοι
Το ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό και εύχεται στους διαδικτυακούς του φίλους «Υγεία, χαμόγελα, φως και αγάπη».
Το φετινό Πάσχα είναι ξεχωριστό για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα, καθώς είναι το πρώτο που γιορτάζουν μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους.
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μοιράστηκε νωρίτερα, ένα τρυφερό στιγμιότυπο με εκείνη και τον σύζυγό της, να φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι και να στέλνουν τις ευχές τους για την ημέρα της Ανάστασης.
Το ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό και εύχεται στους διαδικτυακούς του φίλους «Υγεία, χαμόγελα, φως και αγάπη», όπως έγραψε στη δημοσίευσή της, η Όλγα Κεφαλογιάννη μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (20/5): Πού θα δείτε τον τελικό του Europa League που απασχολεί και τον Ολυμπιακό
- Σι: Μετά τον Τραμπ, φιλοξενεί τον Πούτιν στο Πεκίνο – Φωτογραφίες και βίντεο από τη θερμή υποδοχή
- Σάλος με τη γυμνή Σίντνεϊ Σουίνι και τον πύθωνα στο Euphoria – Rosalia, Σάρον Στόουν και απόλυτο χάος
- 3+1 λόγοι που αξίζει να επιλέξεις ηλεκτρική οδοντόβουρτσα
- ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ: Η πιο ολοκληρωμένη εκπαιδευτική πρόταση για μαθητές και γονείς
- Συναυλία για την ασφάλεια των τεχνικών – Αφιερωμένη στον Γιάννη Αρτόπουλο



