Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλο διπλό για τη Νότιγχαμ Φόρεστ (0-1)

Μεγάλο διπλό για τη Νότιγχαμ Φόρεστ (0-1)

Τεράστια νίκη για την ομάδα το Στίβεν Κούπερ, που επικράτησε εκτός έδρας της Πιτέρμπορο με 1-0 και ανέβηκε στην 4η θέση της Championship – Ακόμα πιο κοντά στα πλέι οφ ανόδου οι Reds.

Καθοριστικό βήμα για τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου στην Premier League έκανε η Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι Reds με γκολ του Σούριτζ στο 45’ επικράτησαν εκτός έδρας της Πιτέρμπορο με 1-0, για την 44η αγωνιστική της Championship και ανέβηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας με 73 πόντους.

Η ομάδα του Στίβεν Κούπερ βρίσκεται στο +8 από την 7η Μίλγουολ (65β.), έχοντας μάλιστα και δύο ματς λιγότερα από τα Λιοντάρια. Παράλληλα, οι Reds είναι στο -3 από την 3η Χάντερσφιλντ (76β.), από την οποία επίσης έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα, αλλά και στο -5 από τη 2η Μπόρνμουθ (78β.), με την οποία έχουν τα ίδια παιχνίδια (42).

Με αυτή τη νίκη η Νότιγχαμ Φόρεστ στρογγυλοκάθισε στην πρώτη 6άδα και πλέον βρίσκεται μια… ανάσα από να εξασφαλίσει και τυπικά τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου, ενώ έχει ελπίδες και για την απευθείας άνοδο στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ενας στόχος τον οποίο ο Στιβεν Κούπερ και οι ποδοσφαιριστές του θα κυνηγήσουν μέχρι το τέλος.

Μια τεράστια νίκη για τους Reds, που κατάφεραν να αλώσουν το Weston Homes Stadium χάρη στο γκολ το Σούριτς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Τζόνσον έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Σούριτς με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι την έστειλα στα δίχτυα, χαρίζοντας το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Νότιγχαμ έκανε το καθήκον της στο Πιτέρμπορο και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο έκτος έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Φούλαμ (26/4), η οποία είναι αδιάφορη, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της στην Premier League.

Δείτε το γκολ της Νότιγχαμ:

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024