Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανίττα: Το καυτό φιλί της με χορεύτρια στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας

Ανίττα: Το καυτό φιλί της με χορεύτρια στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας

Στο φεστιβάλ Coachella ανέβηκε η Ανίττα στη σκηνή και καθώς τραγουδούσε φίλησε αισθησιακά μια χορεύτρια στο στόμα.

Το φεστιβάλ Coachella επέστρεψε στην Καλιφόρνια έπειτα από δυο χρόνια λόγω κοροναϊού. Για δυο σαββατοκύριακα, το 15 με 17 Απριλίου και το 22 με 24 που διανύουμε celebrities από όλον τον κόσμο με χαλαρό στυλ διασκεδάζουν και χαρίζουν εντυπωσιακές στιγμές στον κόσμο.

Μια από τις τραγουδίστριες που ανέβηκαν στη σκηνή ήταν και η καλλίπυγος βραζιλιάνα Ανίττα. Το κοινό ενθουσιάστηκε και άρχισε να φωνάζει και να χειροκροτά.

Η Ανίττα άρχισε να τραγουδάει και να λικνίζεται έτσι όπως μόνο οι βραζιλιάνες γνωρίζουν. Όλοι ήταν περίεργοι τι άλλο θα κάνει η εκρηκτική γυναίκα από το Ρίο ντε Τζανέιρο. Και το έκανε. Πλησίασε καθώς τραγουδούσε μια από τις χορεύτριες και της έδωσε ένα αισθησιακό φιλί στο στόμα με τους θαυμαστές της από κάτω να παραληρούν.

Οι σχέσεις της

Η Ανίττα δηλώνει αμφιφυλόφιλη και συμμετέχει ενεργά ως μέλος της LGBTQ κοινότητας. Είχε δεσμό με τον Mr Thug, τον βασικό τραγουδιστή των Bonde da Stronda, από τις αρχές του 2011 έως τα τέλη του 2012. Τότε τα έφτιαξε με τη χορεύτρια της Ohana Lefundes, και λίγο μετά, με τη γιατρό Pamela Tosatti.

Όταν χώρισε από την Pamela παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Thiago Magalhães, με τον οποίο ήταν σε επαφή από τον Μάιο του 2017. Έναν χρόνο μετά το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του.

Μετά από διάφορες εφήμερες σχέσεις οι κακές γλώσσες λένε πλέον ότι είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή της Έβερτον, Ριτσάρλισον. Η ίδια σε συνέντευξή της για το περιοδικό Trip το 2017, είχε δηλώσει ότι αν δεν ακολουθούσε την καλλιτεχνική της καριέρα, θα ήταν «μια ευτυχισμένη ψυχολόγος».

Τον Ιανουάριο του 2019, ανακοίνωσε επίσημα στο κοινό της ότι έγινε vegan.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024