Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλίνσμαν: Η Μπάγερν θα επιστρέψει

Κλίνσμαν: Η Μπάγερν θα επιστρέψει

Σίγουρος ότι η Μπάγερν θα επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλίνσμαν

Η Μπάγερν Μονάχου θα επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τη φετινή, πρώτη δύσκολη σεζόν του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο της, δημιουργώντας ξανά μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης ακόμη κι αν αποχωρήσει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τόνισε ο Γιούργκεν Κλίνσμαν τη Μεγάλη Πέμπτη.

Η Μπάγερν, που υπέστη αποκλεισμό-σοκ από τη Βιγιαρεάλ στους «8» του Champions League και αποκλείστηκε και από το γερμανικό Κύπελλο μόλις στο 2ο γύρο, έχει μπροστά της ως μοναδικό στόχο τον 10ο σερί τίτλο της Bundesliga, τον οποίον μπορεί να «σφραγίσει» το Μεγάλο Σάββατο (23/4) με νίκη επί της 2ης στη βαθμολογία Ντόρτμουντ.

«Είμαι σίγουρος πως μπορούν να το πετύχουν στο ντέρμπι. Είναι μια δύσκολη σεζόν αυτή για τον Γιούλιαν, όμως έχει μάθει πάρα πολλά για το μέλλον. Κι αυτό είναι πολύτιμο».

Και πρόσθεσε ο παλαιός μεγάλος γερμανός άσος: «Αυτό που έκανε πολύ καλά η Μπάγερν ήταν η στρατηγική της στην προετοιμασία ενός ρόστερ που θα έχει ορίζοντα 3-5 ετών. Έχουν ήδη βάλει τα περισσότερα κομμάτια μαζί, έχουν ένα πολύ σταθερό και ποιοτικό ρόστερ.

Αν είσαι οπαδός της Μπάγερν, η μεγαλύτερη απορία σου είναι το μέλλον του Λεβαντόφσκι. Πιστεύω ότι στο τέλος θα μείνει. Αλλά ο σκελετός της ομάδας είναι ήδη πάρα πολύ δυνατός. Κι αν χρειαστεί να προσθέσει ένα με δύο κομμάτια, θα το κάνει».

Sports in

Χαμός στη Euroleague: Κορυφαίος διαιτητής «πιάστηκε» να κλέβει κολόνια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου!

Απίστευτο περιστατικό στο Βελιγράδι, με τον Σλοβένο ρέφερι της Euroleague, Ματέι Μπολτάουζερ, να «συλλαμβάνεται» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει κολόνια από κατάστημα στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024