Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τρομακτικό βίντεο: Ο Τζόνι Ντεπ τύφλα στο μεθύσι διαλύει την κουζίνα

Τρομακτικό βίντεο: Ο Τζόνι Ντεπ τύφλα στο μεθύσι διαλύει την κουζίνα

Με βίντεο και στοιχεία που καταθέτουν στο δικαστήριο ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον και προσπαθούν να αποδείξουν κακοποίηση και παραβατική συμπεριφορά

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ δεν σταματούν να εκθέτουν στη δημοσιότητα, και στη δικαιοσύνη, λεπτομέρειες για την περίοδο που ήταν παντρεμένη.

Με βίντεο και στοιχεία που καταθέτουν στο δικαστήριο ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον και προσπαθούν να αποδείξουν κακοποίηση και παραβατική συμπεριφορά.

Το τελευταίο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας έχει σοκάρει τους θαυμαστές του ηθοποιού και θυμίζει… ταινία.

Ο ηθοποιός ακούγεται να βρίζει πολύ άσχημα την ώρα που η Χερντ προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Ο Τζόνι Ντεπ ακούγεται στο βίντεο να ουρλιάζει: «Motherf****! Motherf*****» ενώ παράλληλα ακούγονται χτυπήματα στους τοίχους.

Η Χερντ εμφανώς τρομοκρατημένη τον ρωτά: «Τι συνέβη;» καθώς ακούγονται ήχοι από πράγματα που σπάνε τριγύρω. Στη συνέχεια η Χερντ λέει: «Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω συγγνώμη. Σου συνέβη κάτι; Δεν νομίζω. Έπινες όλο αυτό το πρωί; Σπας τα πάντα».

Σε άλλο σημείο του βίντεο βλέπουμε τον χολιγουντιανό σταρ να παίρνει ένα μπουκάλι κρασί, να γεμίζει ένα ποτήρι και στη συνέχεια να το σπάει.

Η Χερντ ήταν έτοιμη να δακρύσει όσο παρακολουθούσε το βίντεο μέσα στο δικαστήριο της Βιρτζίνια την Πέμπτη.

Ο δικηγόρος της Χερντ, Μπεν Ρότενμπορν λέει στον Ντεπ: «Αυτό είναι στο σπίτι σου στο Δυτικό Χόλιγουντ. Αυτός είσαι εσύ στο βίντεο. Ήσουν βίαιος;».

«Προφανώς περνούσα άσχημα. Δεν ξέρω τι εξυπηρετεί όλο αυτό, το να ηχογραφηθεί παράνομα από την πελάτισσά σας. Όλα αυτά ταιριάζουν αρκετά με τις υπόλοιπες φωτογραφίες και ηχογραφήσεις. Προσπάθησε να μου το κρύψει ότι με ηχογραφεί και στο τέλος γέλασε και χαμογέλασε. Αυτό ήταν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι». Ο Ντεπ παραδέχτηκε πως: «Έκανα επίθεση σε μερικά ντουλάπια, αλλά δεν άγγιξα τη δεσποινίς Χερντ».

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024