Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σερκέι Λαβροφ: Το επίσημο ταξίδι στο Τόκιο με την ερωμένη του και μια συνοδό πολυτελείας

Σερκέι Λαβροφ: Το επίσημο ταξίδι στο Τόκιο με την ερωμένη του και μια συνοδό πολυτελείας

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σεργκέι Λαβρόφ σε επίσημο ταξίδι έχει πάρει μαζί του την ερωμένη του. Τώρα πήρε και μια συνοδό πολυτελείας.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το επίσημο ταξίδι του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, στην Ιαπωνία. Είναι έξω από ένα εστιατόριο στο Τόκιο και μαζί του βρίσκεται η ερωμένη του Σβετλάνα Πολιάκοβα (που εργάζεται πλέον και αυτή στο υπουργείο Εξωτερικών) ένας πρώην ιδιοκτήτης στριπτιζάδικου, ένας Ρώσος ολιγάρχης που πλέον έχει υποστεί κυρώσεις, ένας επιχειρηματίας από την Ταιβάν και μια πανέμορφη συνοδός πολυτελείας.

Πρόκειται για την Εκατερίνα Λομπάνοβα που είναι μοντέλο, συνοδεύει και κρατάει ευχάριστη παρέα σε κυρίους με παχύ πορτοφόλι και στις σελίδες ανηλίκων όπου διαφημίζει τα προσόντα της έχει το ψευδώνυμο «Lizzy sex relax». Όπως μπορεί κανείς να δει στον ιστότοπο της η πανέμορφη Εκατερίνα έχει περισσότερους από 183.000 θαυμαστές.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο ολιγάρχης που πλέον έχει υποστεί κυρώσεις είναι ο Ρώσος εκατομμυριούχος Όλεγκ Ντεριμπάσκα που είναι προσωπικός φίλος του Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο πρώην ιδιοκτήτης πολλών στριπτιζάδικων είναι ο Ρώσος Γενάδι Ρόβνερ, ο οποίος κουράστηκε από τις δουλειές της νύχτας, τα παράτησε όλα και πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο του πετρελαίου.

Σβετλάνα και Σεργκέι

Ο Λαβρόφ δεν πάει πουθενά πάντως χωρίς την επίσημη ερωμένη του την Σβετλάνα με την οποία έχουν ταξιδέψει μαζί σε Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Ελβετία, Πορτογαλία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία. Μάλιστα την έχει πάρει μαζί του σε 60 διπλωματικές αποστολές. Ενώ τον τελευταίο καιρό της έχει δώσει και το αεροσκάφος του υπουργείου Εξωτερικών για να μπορεί να πηγαίνει για ψώνια (πριν τις κυρώσεις) μαζί με την οικογένεια της.

Η Σβετλάνα εκτός από υπάλληλος στο ΥΠΕΞ της Ρωσίας είναι ηθοποιός και ιδιοκτήτρια εστιατορίων. Η ακίνητη περιουσία της σε Ρωσία και Μεγάλη Βρετανία αγγίζει τα 13,6 δισεκατομμύρια δολάρια.  Επίσης διαθέτει πολυτελή αυτοκίνητα αξίας τουλάχιστον 545.000 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένης και μίας Μερσέντες αξίας 274.758 δολαρίων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024