Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θανάσης Κατερινόπουλος: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κάνει μήνυση και στην ανακρίτρια;

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κάνει μήνυση και στην ανακρίτρια;

«Αν δεν φοβάται θα μπορούσε να πει...»

Εκνευρισμένη φέρεται να είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος έχει την πρόθεση να να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου των δύο παιδιών στην Πάτρα είναι σε εξέλιξη.

Ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε σε αυτήν την εξέλιξη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Θα κάνει μήνυση και στην ανακρίτρια;»

«Τώρα ακούσαμε ότι ο Μάνος θέλει να γίνει τεστ DNA, αν αυτό αληθεύει. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να υποβάλλει όσες μηνύσεις θέλει για κάτι που έγινε ή και δεν έγινε εις βάρος του, αυτό το κρίνει η δικαιοσύνη. Πατέρας είναι κι αυτός, μάνα είναι κι αυτή, βεβαίως έχει το δικαίωμα, αλλά γιατί φοβάται, τι είναι αυτό που φοβάται. Αν δεν φοβάται θα μπορούσε να πει και η ίδια, ‘προχώρα, πάμε να κάνουμε το τεστ να αποδειχθεί’. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» δήλωσε αρχικά ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Και αν ο Μάνος δεν πάει ο ίδιος να κάνει τεστ DNA και διαταχθεί από την ανακρίτρια να γίνει το τεστ, τότε θα κάνει μήνυση στην ανακρίτρια η κ. Πισπιρίγκου; Στα πλαίσια μιας έρευνας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν δεσμεύεται κανένας ανακριτής, κανένας δικαστικός να διατάξει οποιαδήποτε έρευνα η οποία θα συνεισφέρει στοιχεία για την απόδειξη της αλήθειας» πρόσθεσε στην συνέχεια.

Δείτε όσα είπε ο κ. Κατερινόπουλος:

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024