
Ερντογάν: Η Ελλάδα πνίγει τους πρόσφυγες ενώ εμείς τους σώζουμε
Τις προκλήσεις κατά της Ελλάδας συνέχισε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος παρακολούθησε την άσκηση Γαλάζια Πατρίδα μέσω ζωντανής σύνδεσης.
Τις προκλήσεις κατά της Ελλάδας συνέχισε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος παρακολούθησε την άσκηση Γαλάζια Πατρίδα μέσω ζωντανής σύνδεσης.
«Την ώρα που άλλες χώρες οι οποίες θεωρούν ότι είναι μοντέρνες, σκοτώνουν πρόσφυγες στη θάλασσα, εμείς με τις δυνάμεις της Ακτοφυλακής και του Πολεμικού Ναυτικού μας σώζουμε εκατοντάδες χιλιάδες ζωές», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φωτογραφίζοντας για άλλη μια φορά την Ελλάδα.
Ο πρόεδρος Ερντογάν τόνισε επίσης ότι «το να έχουμε μια ισχυρή ναυτική δύναμη δεν είναι επιλογή, είναι αναγκαιότητα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μέχρι να γίνουμε η πιο ισχυρή χώρα στην περιοχή και στον κόσμο με νέα πλοία, υποβρύχια και οπλικά συστήματα. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ύψιστη συμβολή στην υπεράσπιση της πατρίδας. Το προσωπικό μας ειδικών καθηκόντων που συμμετείχε στην άσκηση έδειξε ότι ήταν πάντα έτοιμο για την επιχείρηση εκπληρώνοντας τα καθήκοντά του».
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 3.500 οι νεκροί του διπλού σεισμού – Σχεδόν 18.000 οι άστεγοι
- ΠΑΟΚ: Άτυχος ο Σαρρής, υπέστη ρήξη χιαστού
- Ιταλία: Στη Ρώμη στις 15 και 16 Ιουλίου οι απευθείας συνομιλίες Ισραήλ-Λιβάνου
- Κολυδάς: Έρχεται ζέστη αλλά όχι ακραίος καύσωνας λέει ο μετεωρολόγος
- Duffy: Μεγάλη επιστροφή μετά από 16 χρόνια σιωπής – Διαβάστε ολόκληρη τη σπαρακτική μαρτυρία της
- Νέα Δημοκρατία: «Καρφιά» Κατσανιώτη για Χρυσοχοΐδη – «Παραβατικότητα υπάρχει και εκτός Αττικής»
