Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φωτογραφία που ανησύχησε τους πάντες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε
Με δεμένο το αριστερό της χέρι πόζαρε στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα.
Η αθλητικογράφος, αφού ταξίδεψε στον πασχαλινό της προορισμό, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας χιουμοριστικά το τραυματισμένο χέρι της.
Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγραψε στη φωτογραφία της: «Εγώ και το τριπλάσιο χέρι μου σας ευχόμαστε καλό Πάσχα», βάζοντας ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.
Ωστόσο δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι της συνέβη. Παρόλα αυτά, σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, διότι αν ήταν, δεν θα έκανε πλάκα και χιούμορ.
Δείτε την ανάρτηση

- Tουρισμός: Η εκεχειρία έφερε κρατήσεις αλλά η αβεβαιότητα επανήλθε
- Ο Δήμος Μετσόβου επιχειρεί να αναδείξει και πάλι τα παραδοσιακά επαγγέλματα
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία: «Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής»
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442