Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέβιλ: «Δεν έχω δει χειρότερη Γιουνάιτεντ στα 42 χρόνια που την βλέπω»

Νέβιλ: «Δεν έχω δει χειρότερη Γιουνάιτεντ στα 42 χρόνια που την βλέπω»

Ο Γκάρι Νέβιλ σχολίασε τη βαριά ήττα με 4-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε ότι δεν έχει δει χειρότερους τους κόκκινους διαβόλους στη ζωή του.

Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για την ήττα από τη Λίβερπουλ με 4-0 και τόνισε πως αυτή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η χειρότερη που έχει δει στη ζωή του.

Ο Άγγλος παλαίμαχος υπογράμμισε πως οι κόκκινοι διάβολοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα και πως ήταν και προβλέψιμο το αποτέλεσμα του σκορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια απογοητευτική βραδιά, αλλά νομίζω πως κάθε οπαδός της Γιουνάιτεντ το περίμενε. Δεν πρέπει να υπήρχε ούτε ένας οπαδός της Γιουνάιτεντ που να ήταν αισιόδοξος πριν την έναρξη του ντέρμπι. Προσπαθείς να ελπίσεις πως κάτι καλό μπορεί να συμβεί, αλλά η ομάδα δεν έκανε απολύτως τίποτα», τόνισε αρχικά ο πρώην αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι προβλέψιμο πλέον. Υπάρχουν ορισμένοι καλοί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Δεν έχω ιδέα πως να εξηγήσω το γεγονός ότι έχοντας τερματίσει στη δεύτερη θέση της Premier League πέρσι, φτάσαμε στο σημείο η ομάδα να είναι στη χειρότερη κατάστασή της εδώ και 42 χρόνια που την παρακολουθώ. Δεν έχω ξαναδεί την ομάδα τόσο κακή όσο είναι τώρα. Δεν έχω ξαναδεί τη Γιουνάιτεντ να είναι τόσο κακή σε ένα παιχνίδι. Οι παίκτες είναι διαλυμένοι. Ορισμένοι από αυτούς είναι καλοί και έχουν ταλέντο, αλλά είναι τελειωμένοι φέτος. Ένα χάλι».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024