Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για την ήττα από τη Λίβερπουλ με 4-0 και τόνισε πως αυτή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η χειρότερη που έχει δει στη ζωή του.
Ο Άγγλος παλαίμαχος υπογράμμισε πως οι κόκκινοι διάβολοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα και πως ήταν και προβλέψιμο το αποτέλεσμα του σκορ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν μια απογοητευτική βραδιά, αλλά νομίζω πως κάθε οπαδός της Γιουνάιτεντ το περίμενε. Δεν πρέπει να υπήρχε ούτε ένας οπαδός της Γιουνάιτεντ που να ήταν αισιόδοξος πριν την έναρξη του ντέρμπι. Προσπαθείς να ελπίσεις πως κάτι καλό μπορεί να συμβεί, αλλά η ομάδα δεν έκανε απολύτως τίποτα», τόνισε αρχικά ο πρώην αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» και συνέχισε λέγοντας:
«Είναι προβλέψιμο πλέον. Υπάρχουν ορισμένοι καλοί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Δεν έχω ιδέα πως να εξηγήσω το γεγονός ότι έχοντας τερματίσει στη δεύτερη θέση της Premier League πέρσι, φτάσαμε στο σημείο η ομάδα να είναι στη χειρότερη κατάστασή της εδώ και 42 χρόνια που την παρακολουθώ. Δεν έχω ξαναδεί την ομάδα τόσο κακή όσο είναι τώρα. Δεν έχω ξαναδεί τη Γιουνάιτεντ να είναι τόσο κακή σε ένα παιχνίδι. Οι παίκτες είναι διαλυμένοι. Ορισμένοι από αυτούς είναι καλοί και έχουν ταλέντο, αλλά είναι τελειωμένοι φέτος. Ένα χάλι».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.
Απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα επί 40 λεπτά, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την κάτοχο του τροπαίου Μάλαγα (78-65) και προκρίθηκε στον τελικό του BCL όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρίτας.