Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: «Όσες επιθέσεις και να εξαπολύσει η ΝΔ, η αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε πιο δυνατός από το συνέδριο»

ΣΥΡΙΖΑ: «Όσες επιθέσεις και να εξαπολύσει η ΝΔ, η αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε πιο δυνατός από το συνέδριο»

«Όσο και αν φωνάζουν, όποιον και αν επιχειρούν να λοιδορήσουν στη ΝΔ, γνωρίζουν και οι ίδιοι πολύ καλά πως θα είναι οι ηττημένοι των εκλογών που έρχονται», σημείωσε η Κουμουνδούρου, απαντώντας στην επίθεση της Πειραιώς κατά του Πάνου Σκουρλέτη.

«Μετά το επιτυχημένο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε κατάσταση πανικού», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «αφού δεν της βγήκε η ‘εξαφάνιση’ του Συνεδρίου από το ενδιαφέρον της ελληνικής κοινωνίας, επιχειρεί προσωπικές επιθέσεις κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Τελευταίο παράδειγμα είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πάνος Σκουρλέτης».

Με αυτό το σχόλιο η Κουμουνδούρου απαντά στη ΝΔ, που εξαπέλυσε επίθεση κατά του κ. Σκουρλέτη, με αφορμή τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, επιχειρηματολογώντας για τη διαφωνία του με τις οργανωτικές αλλαγές που προωθεί ο Αλέξης Τσίπρας στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στη ΝΔ, κάνοντας λόγο για «αόρατα μέλη», ενώ χαρακτήρισε το μητρώο μελών της ως «γραφείο ευρέσεως εργασίας» και «προσωπικό μηχανισμό των διαφόρων πολιτευτών».

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει πως «όσες επιθέσεις και να εξαπολύσουν, η αλήθεια είναι μία: ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναδείχθηκε πιο δυνατός από τη συνεδριακή διαδικασία και προχωρά στην εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση στις 15 Μαΐου, με την παράλληλη εγγραφή νέων μελών».

«Όσο και αν φωνάζουν, όποιον και αν επιχειρούν να λοιδορήσουν στη ΝΔ, γνωρίζουν και οι ίδιοι πολύ καλά πως θα είναι οι ηττημένοι των εκλογών που έρχονται», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και καταλήγει πως η επόμενη κυβέρνηση «με προοδευτικό πρόγραμμα, θα στηρίξει την κοινωνία και δεν θα ψάχνει δικαιολογίες, την στιγμή που στη χώρα η πλειοψηφία της κοινωνίας με δυσκολία βγάζει το μήνα».

Sports in

Η παράδοση που… διχάζει το ελληνικό μπάσκετ (vids)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να την διατηρήσει και ο Ολυμπιακός να τη σπάσει...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024