Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Πανικός στο Παλάτι - Ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε συνέντευξη στο ΝΒC

Βρετανία: Πανικός στο Παλάτι – Ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε συνέντευξη στο ΝΒC

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε στο πρώτο μέρος της συνέντευξης πώς ήταν η συνάντηση με τη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ

Νέοι φόβοι ζώνουν το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε νέα συνέντευξη σε μεγάλο αμερικανικό δίκτυο. Ενα απόσπασμα ήδη μεταδόθηκε, ωστόσο απομένει ένα ακόμη και ήδη υπάρχουν φόβοι για το τι θα πει παρακάτω.

Στο πρώτο απόσπασμα της συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι στην παρουσίαστρια Hoda Kotb του NBC Today που ήδη μεταδόθηκε, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται στη συνάντηση που είχε με την βασίλισσα Ελισάβετ, μαζί με την Μέγκαν, κατά τη σύντομη στάση που έκαναν στη Βρετανία πριν προσγειωθούν στην Ολλανδία για τα Invictus Games.

Μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε πως βεβαιώθηκε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει «τους σωστούς ανθρώπους γύρω της» και είναι «προστατευμένη» ενώ εξήρε τη «μεγάλη αίσθηση του χιούμορ» της βασίλισσας και δήλωσε ότι ήταν «πολύ ωραίο που την συνάντησα».

Φωτό από Daily Mail

«Ηταν υπέροχα που ήμουν μαζί της. Ήταν τόσο ωραίο να τη βλέπω, είναι σε εξαιρετική φόρμα», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι. «Έχει πάντα πολύ χιούμορ μαζί μου και απλά φροντίζω να είναι προστατευμένη και να έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της. Τόσο η Μέγκαν όσο και εγώ ήπιαμε τσάι μαζί της, οπότε ήταν πολύ ωραίο να την συναντήσουμε».

Πρίγκιπας Χάρι: Το σπίτι μου πλέον είναι στις ΗΠΑ

Ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρθηκε και στη ζωή του στις ΗΠΑ, λέγοντας ότι εκεί πλέον είναι το σπίτι του. «Το σπίτι μου τώρα, προς το παρόν, είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μας υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες και έχουμε μια τόσο σπουδαία κοινότητα στη Σάντα Μπάρμπαρα».

Το ζευγάρι μετακόμισε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια το 2020, λέγοντας ότι ήθελε μια νέα ζωή με προσωπική και οικονομική ελευθερία.

Απόσπασμα της συνέντευξης του Χάρι προβλήθηκε χθες το βράδυ στο NBC και σήμερα θα προβληθεί ολόκληρη.

Ανησυχία στο παλάτι για το τι θα πει ο πρίγκιπας Χάρι

Οπως γράφει η Daily Mail, το παλάτι ήδη ανησυχεί για το περιεχόμενο του δεύτερου μέρους της συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι φοβούμενο ότι θα μπορούσε να περιέχει περαιτέρω ισχυρισμούς για τη βασιλική οικογένεια.

Ο Χάρι έχει μια βαθιά τεταμένη σχέση με την οικογένειά του -ιδιαίτερα με τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο και τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ- και απείχε τον περασμένο μήνα από την επιμνημόσυνη δέηση στο Αβαείο του Ουέστμινστερ για τον παππού του πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο Χάρι στην περίφημη συνέντευξη που είχε δώσει μάζι με τη σύζυγό του στην Οπρα Γουίνφρεϊ η οποία έφερε τα πάνω κάτω και μεγάλη αναταραχή στη βασιλική οικογένεια, επέκρινε έντονα τον πρίγκιπα Κάρολο για την άρνησή του να τον υποστηρίξει ψυχολογικά αλλά και οικονομικά.

Επίσης, είναι γνωστό, πως ο Χάρι δεν θέλει ούτε να βλέπει μπροστά του την Καμίλα και έχει διαφωνήσει τόσο με τον γάμο του με τον Κάρολο όσο και με το γεγονός ότι όταν η βασίλισσα θα φύγει από την ζωή, η Καμίλα θα στεφθεί βασιλική σύζυγος πλάι στον Κάρολο. Και για όλα αυτά ετοιμάζει βιβλίο, το οποίο αναμένεται να εκδοθεί αρχές καλοκαιριού.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024