Νέες αποκαλύψεις για τα ανώνυμα τηλεφωνήματα στη δημοσιογράφο έρχονται στο φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης.

Αφού δέχτηκε το πρώτο τηλεφώνημα το πρωί της 15ης Μαρτίου, στη συνέχεια η δημοσιογράφος συνομίλησε με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Λίγο αργότερα, η 33χρονη πλέον κατηγορούμενη καλεί την Τατιάνα Στεφανίδου και αρχίζει να τσακώνεται μαζί της, ζητώντας της να μην προβληθεί η καταγγελία.

«Είναι άδικο, δηλαδή, να διώξουν έναν άνθρωπο τώρα από τη δουλειά του, γιατί κάποιος πήρε τηλέφωνο και είπε το ένα και το άλλο» τόνισε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Να τον διώξουν επειδή είχε σχέση με μία άλλη γυναίκα από τον Δεκέμβριο, γιατί να τον διώξουν;» ρώτησε η παρουσιάστρια την 33χρονη μητέρα.

Ο διάλογος:

  • Ρούλα Πισπιρίγκου: «Όχι, γιατί ακούγεται ότι πάει για τη δουλειά του και δημιουργείται πρόβλημα».
  • Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν καταλαβαίνω. Ο Μάνος είχε μία σχέση από τον Δεκέμβριο και μετά με μία άλλη γυναίκα αυτό τι σχέση έχει να κάνει με τη δουλειά του;»
  • Ρούλα Πισπιρίγκου: «Επειδή λέμε ότι ανεβαίνει στην Αθήνα για τη δουλειά του, άλλοι λένε ότι ανεβαίνει για την κοπέλα, λοιπόν. Δεν θέλω να ακουστεί καθόλου αυτή η καταγγελία σήμερα και οποιαδήποτε άλλη μέρα».