
Ουκρανία: Άλλοι 202 πρόσφυγες έφτασαν στην Ελλάδα
Οι πρόσφυγες λόγω του πολέμου στην Ουκρανία έχουν ξεπεράσει τα πέντε εκατομμύρια.
Πρόσφυγες από την Ουκρανία συνεχίζουν να φτάνουν και στην Ελλάδα, ενώ πάνω από πέντε εκατομμύρια είναι οι άνθρωποι που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τη χώρα τους μετά τη ρωσική εισβολή στις 24 Φεβρουαρίου.
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με βάση τα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο (19/4/2022) στην Ελλάδα εισήλθαν 202 Ουκρανοί πρόσφυγες, από τους οποίους 33 ανήλικοι.
Αναλυτικά:
- Από τον Προμαχώνα: 81
- Από Ευζώνους: 8
- Από τα υπόλοιπα χερσαία σύνορα: 46
- Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αφίχθησαν 58, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» 7 και σε άλλα αεροδρόμια 2.
Συνολικά, από την έναρξη του πολέμου, στην Ελλάδα έχουν περάσει τα σύνορα 21.230 Ουκρανοί υπήκοοι, από τους οποίους 6.008 ανήλικοι.
- Γαλλία: Μυστηριώδης γοητεία του πρώην πρωθυπουργού Ατάλ στους… Κινέζους
- ΗΠΑ: 2 εκτελέσεις θανατοποινιτών σε Φλόριντα και Τέξας – Ο ένας περίμενε σχεδόν 50 χρόνια τη θανάτωσή του
- ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα το βίντεο των αρχών με την ένοπλη επίθεση στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
- ΑΠΘ: Επίθεση κατά του αντιπρύτανη Μιχαηλίδη καταγγέλλουν οι πρυτανικές αρχές
- Βενεζουέλα: Προσγειώθηκε στο Καράκας η πρώτη απευθείας εμπορική πτήση από τις ΗΠΑ τα τελευταία 7 χρόνια
- Ιταλία: Επιβάτιδα γέννησε σε πτήση από το Ντακάρ προς τη Ρώμη


