Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος στην Ουκρανία: Το κινητό σταμάτησε τη σφαίρα και έσωσε τη ζωή στρατιώτη

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το κινητό σταμάτησε τη σφαίρα και έσωσε τη ζωή στρατιώτη

Έχουμε ακούσει διάφορες ιστορίες να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια κάποιου πολέμου όπου στρατιώτες σώζονται κατά τύχη.

Έχουμε ακούσει για στρατιώτες που είχαν τη Βίβλο στην τσέπη τους και τους πυροβόλησαν στη μάχη αλλά η σφαίρα τους βρήκε στο σημείο που είχαν το ιερό βιβλίο και σταμάτησε.

Έχουμε ακούσει για άλλους στρατιώτες που και αυτούς τους πυροβόλησε ο εχθρός αλλά η σφαίρα σταμάτησε στην ταμπακιέρα που είχαν στην τσέπη. Όμως για στρατιώτη που τον πυροβόλησαν και η σφαίρα σταμάτησε στο κινητό που είχε μέσα στην τσέπη του μπουφάν δεν έχουμε ξανακούσει.

Και αυτό συνέβη στον πόλεμο της Ουκρανίας και έχει καταγραφεί σε βίντεο. Ένας στρατιώτης που μόλις τον πυροβόλησαν βγάζει το κινητό του και το δείχνει σε έναν συμπολεμιστή του την ώρα που κρύβονται.

Η σφαίρα φαίνεται να έχει χτυπήσει καθαρά επάνω στο τηλέφωνο ενώ εξέχει ένα κομμάτι οδοντωτού μετάλλου. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι η σφαίρα ήταν των 7,62 και ο πυροβολισμός ήρθε από την πλευρά των Ρωσικών δυνάμεων.

Χαμός στα Social

Αυτό που δεν έχει επιβεβαιωθεί είναι τι κινητό είχε ο στρατιώτης το οποίος όχι μόνο δεν έσπασε αλλά σταμάτησε και τη βολίδα. Βέβαια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν ανέβηκε το βίντεο με τον στρατιώτη, στήθηκε πανηγύρι

Κάποιοι το αμφισβήτησαν: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ένα λεπτό smartphone να σταμάτησε μια σφαίρα» έγραψαν πολλοί. Κάποιος άλλος έγραψε: «Κάποτε τον παππού μου μια βρετανική μισή δεκάρα που είχε στην τσέπη του έσωσε τη ζωή από ελεύθερο σκοπευτή. Χωρίς αυτή δεν θα πληκτρολογούσα τώρα».

Και κάποιοι άλλοι προτρέπουν τον Ουκρανό στρατιώτη να μην πετάξει ποτέ του το συγκεκριμένο κινητό: «Φίλε είσαι τόσο τυχερός που το κινητό σου άλλαξε το μέλλον. Να το κρατήσεις για πάντα».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024