Μαραντόνα: Σαν σήμερα το πιο επικό ζέσταμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου (vids)
Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια όταν ο αξεπέραστος Ντιέγκο Μαραντόνα ξεσήκωσε το γήπεδο της Νάπολι με το ζέσταμά του πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου UEFA κόντρα στην Μπάγερν.
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή πριν από 1,5 χρόνο, ωστόσο οι στιγμές που έχει χαρίσει στους λάτρεις του ποδοσφαίρου δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Μία από αυτές που έμειναν για πάντα στην ιστορία, δεν αφορούσε στα όσα έκανε εντός αγωνιστικού χώρου κατά διάρκεια ενός αγώνα, αλλά σε ένα ζέσταμα που έμελλε να γραφτεί στην ιστορία.
Στις 19 Απριλίου του 1989 η Νάπολι υποδεχόταν την Μπάγερν για τα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA και πριν από το παιχνίδι όλο το γήπεδο είχε στραμμένα τα βλέμματά του πάνω στον «Ντιεγκίτο».
Υπό τον ήχο του «Life is life», με λυμένα κορδόνια και το μοναδικό του στυλ, ο Μαραντόνα πραγματοποίησε την κορυφαία προθέρμανση στην ιστορία του αθλήματος δίνοντας ένα μοναδικό σόου.
El día que Diego interpretó la mejor entrada en calor en la historia del fútbol al ritmo de «Live is life». ¿Contexto? Olímpico de Munich, antes de jugar la vuelta de las semis de la Copa UEFA 1989. Fabuloso por donde lo mires.
Hoy, hace 33 años. pic.twitter.com/IInjusf5Hb
— Ataque Futbolero (@AtaqueFutbolero) April 19, 2022
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Εύκολη πρωτιά για την Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442