Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάμτα: Αποκαλύπτει το πιο περίεργο πράγμα που έκανε μαζί με τον σύντροφό της στην καραντίνα

Τάμτα: Αποκαλύπτει το πιο περίεργο πράγμα που έκανε μαζί με τον σύντροφό της στην καραντίνα

Η καραντίνα ήταν άκρως δημιουργική για την τραγουδίστρια

Εδώ και πολλά χρόνια η Τάμτα μεσουρανεί στην μουσική σκηνή. Στο ενεργητικό της μετρά πολλές επιτυχίες, ενώ η ίδια αποτελεί ένα από τα fashion icons της ποπ.

Η τραγουδίστρια έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο queen.gr και μίλησε για τη σχέση της με τη μόδα και την εικόνα της, τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και για όσα έκανε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Για την Τάμτα η αισθητική παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή της: «Δεν με αφορά μια στερεοτυπική εικόνα. Πιστεύω ότι ο κάθε ένας μπορεί να είναι όπως θέλει και επιθυμεί! Δεν πιστεύω πως κάποιος χρειάζεται να στερεί πράγματα από τον εαυτό του για να αποκτήσει μια στερεοτυπικά αρεστή εικόνα. Σε όποιον αρέσουμε!».

Εκείνο που συνειδητοποίησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήταν το πόσο της είχε λείψει η δουλειά της. Μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα αγαπημένο τραγούδι΄σε επανεκτέλεση, την «Εκδρομή» του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η ίδια εξήγησε πως προέκυψε αυτή η συνεργασία:

«Μου τηλεφώνησε ο Μιχάλης και με ρώτησε αν θα ήθελα να περάσω από το στούντιο να δοκιμάσω ένα τραγούδι! Στο στούντιο κατάλαβα ότι πρόκειται για το αγαπημένο σε όλους μας «Εκδρομή». Μου άρεσε πολύ η πρότασή του. Τον Μιχάλη τον θαυμάζω και είναι μια συνεργασία που την απολαμβάνω στο 100%. Με κάνει πολύ χαρούμενη που ο κόσμος αγκάλιασε τόσο θερμά, από την πρώτη στιγμή, ένα τόσο διαχρονικό και αγαπημένο τραγούδι στη νέα εκδοχή που παρουσιάσαμε, δήλωσε.

Η καραντίνα της Τάμτα φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα δημιουργική, με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει το πιο περίεργο πράγμα που έκανε με τη βοήθεια του συντρόφου της.

«Τόλμησα να γυρίσω το βίντεο κλιπ του «Σ΄αγαπώ», στο σπίτι μου. Δεδομένου ότι είχαμε άπλετο χρόνο λόγω καραντίνας, αποφάσισα μια μέρα να το κάνω. Δεν υπήρχε διαθέσιμος επαγγελματικός εξοπλισμός, η μόνη βοήθεια που είχα ήταν ο σύντροφός μου. Είχαμε εξαντλήσει ήδη και οι δύο κάθε άλλη δημιουργική δραστηριότητα που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Επέλεξα τα ρούχα και το μακιγιάζ μόνη μου και αφού ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα, τα στείλαμε για μοντάζ. Ήταν μια πολύ ευχάριστη διαδικασία και αφού το αποτέλεσμα βγήκε, κατά την γνώμη μου, πολύ καλό συνέχισα να πειραματίζομαι. Έκανα και το επόμενο βίντεο κλιπ, για το τραγούδι «Hold On», πάλι με τη βοήθεια φίλων», είπε η τραγουδίστρια.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024