Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος στην Ουκρανία: Γυναίκα Ρώσου στρατιώτη του έδωσε τις... ευλογίες της για να βιάσει Ουκρανές

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γυναίκα Ρώσου στρατιώτη του έδωσε τις… ευλογίες της για να βιάσει Ουκρανές

Σοκαριστικά μηνύματα μεταξύ Ρώσου στρατιώτη και της συζύγου του - Το ηχητικό απόσπασμα που προκαλεί ανατριχίλα, δόθηκε στη δημοσιότητα στις 12 Απριλίου

Αυτή είναι η ξανθιά Ρωσίδα που που έδωσε… τις ευλογίες της στον σύζυγό της στρατιώτη που πολεμάει στην Ουκρανία, να βιάσει γυναίκες. Σε ηχητικό μήνυμα διάρκειας 30 δευτερολέπτων ακούγεται να λέει στον σύζυγό της να κακοποιήσει σεξουαλικά Ουκρανές.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο σύζυγος της φέρεται να έχει τραυματιστεί στις σφοδρές μάχες που μαίνονται στην πολύπαθη χώρα. Το συγκλονιστικό ηχητικό μήνυμα δόθηκε στη δημοσιότητα από την υπηρεσία μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας, σχολιάζει το επίμαχο δημοσίευμα.

«Σύζυγοι Ρώσων στρατιωτών καλούν τους συζύγους τους να βιάσουν γυναίκες της Ουκρανίας», ανέφερε την Τρίτη το ηχογραφημένο μήνυμα που ανέβηκε στο Telegram. Στο ηχητικό μήνυμα ακούγεται η συνομιλία ενός ζευγαριού στη ρωσική γλώσσα με το ραδιοφωνικό δίκτυο «Radio Liberty» να υποστηρίζει ότι, το ζευγάρι είναι ο Ρομάν Μπαϊκόβσκι- που φέρεται να έχει τραυματιστεί στη διάρκεια των σφοδρών μαχών στην Ουκρανία- και η σύζυγός του, Όλγα Μπαϊκόβσκαγια.

Στο βίντεο η Ρωσίδα ακούγεται να δίνει στον στρατιώτη σύζυγό της την άδεια να κακοποιήσει σεξουαλικά Ουκρανές, στη διάρκεια του πολέμου.  «Λοιπόν, ναι, κάντε τους (βιασμούς) εκεί». Υπάρχουν εκεί Ουκρανές γυναίκες. Βιάστε τες. Ναι». «Μη μου λες τίποτα», προσθέτει.

Στη συνέχεια ακούγεται μια αντρική φωνή – που πιστεύεται ότι είναι του συζύγου της, Ρομάν Μπαϊκόβσκι: «Αχά», λέει. «Έπρεπε λοιπόν να βιάσω και να μην σου πω τίποτα», της απαντάει αφού διευκρινίζει ότι η γυναίκα του δίνει την άδεια να βιάσει γυναίκες του εχθρού.

«Ναι, για να μην ξέρω τίποτα», λέει η γυναικεία φωνή, πριν ακουστούν και οι δύο να γελούν. «Γιατί ρωτάς;», διερωτάται η Όλγα. «Μπορώ πραγματικά;» ξαναρωτάει ο σύζυγός της.
«Ναι, σου το επιτρέπω», λέει γελώντας. «Απλώς χρησιμοποίησε προφυλακτικό», προσθέτει. «Εντάξει», απαντά εκείνος.

Το ηχητικό απόσπασμα που προκαλεί ανατριχίλα, δόθηκε στη δημοσιότητα στις 12 Απριλίου και λίγες ώρες αργότερα, ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγορούσε τους Ρώσους στρατιώτες ότι έχουν διαπράξει εκατοντάδες βιασμούς στην Ουκρανία, όχι μόνο γυναικών αλλά και παιδιών.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024