Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσαβούσογλου: Είμαστε παγκόσμια δύναμη και δίνουμε το μάθημα σε όποιους το θέλουν

Τσαβούσογλου: Είμαστε παγκόσμια δύναμη και δίνουμε το μάθημα σε όποιους το θέλουν

Παντού υπερασπιζόμαστε μέχρι τέλους τα συμφέροντα του έθνους μας, στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο, διότι είμαστε παγκόσμια δύναμη και δίνουμε το μάθημα σε αυτούς που θέλουν να το πάρουν, επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Εμείς μιλάμε με τη γλώσσα που καταλαβαίνει ο καθένας. Σε όποιον καταλαβαίνει από καλοσύνη, με καλοσύνη και όποιοι θέλουν να πάρουν μάθημα, τους δίνουμε το μάθημα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλέτ Τσαβούσογλου, μιλώντας χθες Παρασκευή το βράδυ στα Αδανα της Τουρκίας.

«Σκληρή δύναμη στο πεδίο»

«Παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις και τις εφαρμόζουμε γρήγορα. Στο πεδίo, όταν αισθανόμαστε την ανάγκη δείχνουμε σκληρή δύναμη στο πεδίο, αλλά και στο τραπέζι για να έχουμε ανωτερότητα πρωτοβουλιών πρέπει να κινούμαστε γρήγορα και να προβάλλουμε προτάσεις» τόνισε.

Ο κ. Τσαβούσογλου επισήμανε ότι «Στη Συρία, στη Λιβύη, στο Ιράκ, στην Αν. Μεσόγειο και κατά τον ίδιο τρόπο στον Καύκασο, στον Εύξεινο Πόντο, στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή, υπερασπιζόμαστε μέχρι τέλους τα συμφέροντα του έθνους μας».

Το μάθημα…

«Σε όλους ξέρουμε να μιλάμε με τη γλώσσα που καταλαβαίνουν, εμείς μιλάμε με τη γλώσσα που καταλαβαίνει ο καθένας. Σε όποιον καταλαβαίνει από καλοσύνη, με καλοσύνη και όποιοι θέλουν να πάρουν μάθημα, τους δίνουμε το μάθημα. Είμαστε υποχρεωμένοι να τους το δώσουμε. Διότι σήμερα η Τουρκία δεν είναι μόνο μια περιφερειακή δύναμη αλλά μια παγκόσμια δύναμη» είπε.

Και πρόσθεσε ότι «Θα συνεχίσουμε να κυματίζουμε την τουρκική σημαία σε κάθε σημείο του κόσμου».

Πηγή: tourkikanea.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024