Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Οδηγός – δολοφόνος πάτησε και ξαναπάτησε με το τζιπ του πεζή που τον είχε τσαντίσει

ΗΠΑ: Οδηγός – δολοφόνος πάτησε και ξαναπάτησε με το τζιπ του πεζή που τον είχε τσαντίσει

Η κοπέλα τον κατέγραψε να προκαλεί ατύχημα στο δρόμο και εκείνος την κυνήγησε με το τζιπ, την πάτησε και την ξαναπάτησε.

Το περιστατικό συνέβη στο New Jersey και το κατέγραψε με το κινητό της μια άλλη γυναίκα. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν στην αστυνομία αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του τζιπ, ο 56χρονος Βίνσεντ Ζαν, χτύπησε με το αυτοκίνητο του καθώς οδηγούσε ένα σταθμευμένο όχημα.

Αντί να σταματήσει και να αφήσει τα στοιχεία του ως όφειλε, κίνησε να φύγει σαν να μην είχε συμβεί κάτι. Εξάλλου ήταν σίγουρος ότι δεν τον είχαν δει. Τότε από τον καθρέπτη του διαπίστωσε πως μια γυναίκα στην άκρη του δρόμου κατέγραφε τα πάντα με το κινητό της.

Ο Βίνσεντ σαν να σεληνιάστηκε, έκανε αναστροφή και άρχισε να βρίζει την κοπέλα μέσα από το αυτοκίνητο. Εκείνη όταν τον είδε να πλησιάζει επικίνδυνα άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει.

Την πάτησε ξανά και ξανά

Μπροστά η κοπέλα πίσω το τζιπ. Κάποια στιγμή τρέχοντας ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και μπήκε στον κήπο ενός σπιτιού. Ο Βίνσεντ όμως αντί να σταματήσει, πάτησε βαθύτερα το γκάζι και με το τζιπ ανέβηκε και εκείνος στο πεζοδρόμιο, μπήκε στον κήπο, πρόφτασε την γυναίκα και πέρασε σαν οδοστρωτήρας από πάνω της.

Όλοι έμεναν άφωνοι. Όσοι τον είδαν άρχισαν να φωνάζουν «Σταμάτα, σταμάτα τι κάνεις;» Τότε ο Βίνσεντ έβαλε όπισθεν και πέρασε ξανά πάνω από την γυναίκα. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο οδηγός κοντοστέκεται λίγο και μόλις βλέπει ότι η κοπέλα κινείται στο έδαφος όπως ήταν πεσμένη, βάζει «πρώτη» και περνάει ξανά από πάνω της.

Μετά κάνει ξανά όπισθεν την ξαναπατάει στρίβει το τιμόνι και πατάει γκάζι για να εξαφανιστεί. Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον – με δολοφονικά ένστικτα- οδηγό. Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατά του Βίνσεντ για απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού.

Η κοπέλα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και χαροπαλεύει στην εντατική. Μέχρι στιγμής τα στοιχεία της δεν είναι γνωστά αφού το μόνο που είχε πάνω της ήταν το κινητό της και τίποτε άλλο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024