
Στις 19 Απριλίου αποφασίζει UEFA για τα επεισόδια στο Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ
Η απόφαση για τα επεισόδια στο πρώτο ματς μεταξύ της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ στο «Βελοντρόμ» θα παρθεί από την UEFA στις 19 Απριλίου.
Κινδυνεύει με τιμωρία έδρας η Μαρσέιγ! ΟΙ Μασσαλοί έχουν βάλει… φρένο στα εισιτήρια που πρόκειται να διαθέσουν για τον ημιτελικό με τη Φέγενορντ, καθώς αναμένουν την απόφαση της UEFA για τα επεισόδια στην πρώτη συνάντηση τους με τον ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ.
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία κινήθηκε πειθαρχικά, ανοίγοντας φάκελο για το ματς της γαλλικής ομάδας του Δικεφάλου του βορρά, λόγω των επεισοδίων εντός και εκτός γηπέδου.
Έτσι, οι άνθρωποι της Μαρσέιγ περιμένουν με μεγάλη αγωνία την απόφαση της UEFA, η οποία θα γίνει γνωστή στις 19 Απριλίου, καθώς υπάρχει κίνδυνος για απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της ομάδας αλλά και κλείσιμο θυρών
- Συνταγματική αναθεώρηση: Θεσμική μεταρρύθμιση ή αναδιάταξη κυβερνητικής ισχύος;
- Ο άνθρωπος, η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι Χρυσές Σφαίρες
- Κρήτη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 56χρονο στη Γέφυρα του Πέτρε στον ΒΟΑΚ
- Η Ρεάλ… βαράει διάλυση: Νέο περιστατικό στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Εμπαπέ – Βινίσιους (pic)
- Ασπρόπυργος: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 12χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι
- NBA: Νέα άνετη νίκη και 2-0 οι Θάντερ τους Λέικερς, προβάδισμα δύο νικών και για τους Πίστονς (vids)

