
Πρόβλημα με Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ – Καλά νέα για Βιεϊρίνια
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας των Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντελίνο Βιεϊρίνια έμαθαν στον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στις εγχώριες διοργανώσεις ώστε να κλείσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο όσο καλύτερα γίνεται.
Τις υπηρεσίες του Ομάρ Ελ Καντουρί αναμένεται να στερηθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο Μαροκινός μέσος, που χτύπησε στην προθέρμανση του ματς με τους Γάλλους, έχει υποστεί θλάση στον δεξί τετρακέφαλο και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.
Αντίθετα, καθαρή ήταν η μαγνητική του Βιεϊρίνια, ωστόσο ο Πορτογάλος θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και η κατάστασή θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Καθαρή ήταν η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υπέστη θλάση στον δεξί τετρακέφαλο και η απουσία του υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες».
- Κρήτη: Νεκρή εντοπίστηκε η 43χρονη στο Ηράκλειο
- Σάλος με διάσημη influencer του MAGA που αποδείχτηκε AI – Ποιος έφτιαξε την Έμιλι Χαρτ;
- Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Παραληρηματικές δηλώσεις Βούλτεψη κατά της Κοβέσι με «άρωμα» Τσαουσέσκου
- Στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το «ύστατο χαίρε» στον Στέφανο Ληναίο με τραγούδια Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου
- Η Μόσχα αναστέλλει τις ροές πετρελαίου του Καζακστάν μέσω Ντρούζμπα – Απειλείται η τροφοδοσία του Βερολίνου
- Στο NBA Draft του 2026 ο Aλέξανδρος Σαμοντούροφ (pic)





