Ο Βίκτορ Οσίμεν είναι το νέο μεγάλο ατού της Νάπολι. Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας βλέποντας την αίσθηση που προκαλεί ο Νιγηριανός φορ με τις εμφανίσεις του θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, μολονότι αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.
Η Νάπολι θέλει να το επεκτείνει για ακόμη δύο χρόνια, βάζοντας ρήτρα ύψους 400 εκατ. ευρώ, καθώς ο 22χρονος άσος ήδη εξετάζεται από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες και οι παράγοντες των «παρτενοπέι» θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Αρσεναλ εξετάζουν την περίπτωση του, με τη διοίκηση της Νάπολι να ξεκαθαρίζει, όμως, πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί.
LIVE: Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 35η αγωνιστική της Premier League.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού και υπογράμμισε ότι για τους Ερυθρόλευκους το διακύβευμα είναι η πρόκριση στο Final Four.