Πόλεμος στην Ουκρανία: Το μήνυμα πριν το χτύπημα στη «ναυαρχίδα» του ρωσικού στόλου
Τι είπε ο περιφερειακός κυβερνήτης της Οδησσού, Maksym Marchenko.
Μπορεί το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, να αναφέρει ότι η «ναυαρχίδα» της Μαύρης Θάλασσας, Moskva, βγήκε εκτός μετά από πυρκαγιά στο κατάστρωμα, ωστόσο πηγές από την Ουκρανία δίνουν άλλη αιτία.
Όπως λένε το πλοίο χτυπήθηκε από τους πυραύλους Naptune.
«Πάμε στην κόλαση»
Ο βοηθός του προέδρου της Ουκρανίας, Oleksiy Arestovych είπε ότι οι Ρώσοι διασώστες δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο σκάφος, στο οποίο θα μπορούσαν να επέβαιναν έως και 510 μέλη του πληρώματος.
«Επιβεβαιώθηκε ότι το πυραυλικό καταδρομικό Moskva πήγε σήμερα ακριβώς εκεί που στάλθηκε από τους συνοριοφύλακες μας. Στο Snake Island!», έγραψε σε ανάρτησή του στο Telegram ο περιφερειακός κυβερνήτης της Οδησσού, Maksym Marchenko.
Σύμφωνα με το BBC, νωρίτερα, Ουκρανοί που στάθμευαν στο Snake Island στη Μαύρη Θάλασσα αψήφησαν την εντολή του πλοίου να παραδοθούν, λέγοντας στο Moskva «πάμε στην κόλαση».
Ракетний крейсер “Москва” пішов саме туди, куди його послали наші прикордонники на острові Зміїний!
Слава Україні!?? pic.twitter.com/zqfdWI7EsA— Armed Forces ?? (@ArmedForcesUkr) April 14, 2022
- Στη Συρία ο Γκουτέρες – Η πρώτη επίσκεψη επικεφαλής του ΟΗΕ από το 2009
- Αυτοκίνητα: Τα κινεζικά brands επεκτείνονται στην Ελλάδα – Οι μεγάλοι παίκτες και η εικόνα στην Ευρώπη
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων: Μία ανάσα από τα 2 ευρώ και με επιδότηση
- ΠΑΣΟΚ: Τα «καρφιά» Ανδρουλάκη, το άρθρο 110 και το πρέσινγκ στο Μαξίμου
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Σαουδική Αραβία: Ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
- Όταν η ΝΔ ομολογεί ότι θέλει να μετατρέψει το προεκλογικό της πρόγραμμα και το ιδεολογικό της στίγμα σε συνταγματική διάταξη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)








































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442