Μαρούσι: Ξεκλείδωνε αυτοκίνητα με… τηλεκοντρόλ και τα «ξάφριζε»
Κινούνταν στον άξονα της Κηφισίας, από τους Αμπελόκηπους μέχρι και το Μαρούσι.
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 51χρονος Αλγερινός, που άνοιγε αυτοκίνητα με ειδικό τηλεκοντρόλ και έπαιρνε ότι είχαν αφήσει μέσα σε καμπίνα και πορτμπαγκάζ οι ιδιοκτήτες τους.
Ο 51χρονος δρούσε στον άξονα της Κηφισίας, από τους Αμπελόκηπους μέχρι και το Μαρούσι και συνελήφθη χθες Τετάρτη (13/4) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, οι οποίοι κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν από κάμερες ασφαλείας.
Παραμόνευε τα θύματά του
Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κώστας Παπαδόπουλος, φαίνεται ο 51χρονος να προσεγγίζει το αυτοκίνητο που μόλις έχει παρκάρει ο ιδιοκτήτης του για να πάει σε ένα αρτοποιείο.
Όταν ήταν σίγουρος ότι ο ιδιοκτήτης δεν κοιτούσε άνοιγε με το ειδικό τηλεκοντρόλ και έπαιρνε από το πορτμπαγκάζ ότι έβρισκε φεύγοντας ανενόχλητος.
Δείτε το βίντεο:
- Πάσχα: Γεύματα αγάπης από τη Μητρόπολη Πειραιώς, τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δήμο Πειραιά
- Λάζαρος Κυρίζογλου: «Χωρίς ισχυρούς Δήμους, δεν υπάρχει ισχυρή Ευρώπη»
- Ιράν: «Πρέπει να κηρύξει τη νίκη και να τερματίσει τον πόλεμο με δικούς του όρους», λέει πρώην ΥΠΕΞ της χώρας
- BHMAGAZINO – Easter Issue: Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Ο Μαουρίτσιο Κατελάν άνοιξε τηλεφωνική γραμμή για εξομολογήσεις των αμαρτιών μας
- Στη Βουλή οι δικογραφίες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ2- Ποιους αφορά, ποια τα επόμενα βήματα

