Μαρούσι: Ξεκλείδωνε αυτοκίνητα με… τηλεκοντρόλ και τα «ξάφριζε»
Κινούνταν στον άξονα της Κηφισίας, από τους Αμπελόκηπους μέχρι και το Μαρούσι.
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 51χρονος Αλγερινός, που άνοιγε αυτοκίνητα με ειδικό τηλεκοντρόλ και έπαιρνε ότι είχαν αφήσει μέσα σε καμπίνα και πορτμπαγκάζ οι ιδιοκτήτες τους.
Ο 51χρονος δρούσε στον άξονα της Κηφισίας, από τους Αμπελόκηπους μέχρι και το Μαρούσι και συνελήφθη χθες Τετάρτη (13/4) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, οι οποίοι κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν από κάμερες ασφαλείας.
Παραμόνευε τα θύματά του
Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κώστας Παπαδόπουλος, φαίνεται ο 51χρονος να προσεγγίζει το αυτοκίνητο που μόλις έχει παρκάρει ο ιδιοκτήτης του για να πάει σε ένα αρτοποιείο.
Όταν ήταν σίγουρος ότι ο ιδιοκτήτης δεν κοιτούσε άνοιγε με το ειδικό τηλεκοντρόλ και έπαιρνε από το πορτμπαγκάζ ότι έβρισκε φεύγοντας ανενόχλητος.
Δείτε το βίντεο:
- Ιράν: Οι ΗΠΑ «εξάλειψαν» κάθε στρατιωτική στόχο στο στρατηγικό νησί Χαργκ, λέει ο Τραμπ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Εκτελέσεις στην Κρήτη
- Δεξαμενόπλοιο αμερικανικών συμφερόντων χτυπήθηκε από μη επανδρωμένα πλοία γεμάτα εκρηκτικά
- ΑΑΔΕ: Ανοίγει η ψηφιακή εφαρμογή για υπεύθυνη δήλωση κατοχής αγροτεμαχίων για την ΕΑΕ
- Σε πτώση ξανά η Wall Street – Η ενέργεια προβληματίζει τους επενδυτές
- Γιορτή σήμερα 14 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



