Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ληστεία: Οι κλέφτες τα έκαναν «μαντάρα» - Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος ο ένας τον άλλο

Ληστεία: Οι κλέφτες τα έκαναν «μαντάρα» – Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος ο ένας τον άλλο

Σίγουρα οι δυο ληστές που θα δείτε στο βίντεο δεν διεκδικούν Oscar, ληστείας. Μοιάζουν με ερασιτέχνες που τρόμαξαν μόλις έπιασαν όπλο και ο ένας πυροβόλησε και σκότωσε τον άλλον.

Το περιστατικό (γιατί ληστεία δεν μπορείς να την πεις) συνέβη στην πόλη Χουάτσο του Περού και το κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος. Οι δυο ληστές για κλάματα επιχείρησαν να «χτυπήσουν» έναν διανομέα, που είχε σταματήσει για να τηλεφωνήσει.

Τον θεώρησαν εύκολο στόχο και ήταν σίγουροι ότι θα είχε επάνω του και πολλές εισπράξεις. Καθώς ο διανομέας ήταν σταματημένος επάνω στο μηχανάκι του, εμφανίσθηκαν οι δυο ληστές. Ένας από τα δεξιά του και ο άλλος από τα αριστερά του.

Ο διανομέας επιχείρησε να βάλει μπροστά τη μηχανή αλλά ο ένας ληστής του πήρε τα κλειδιά. Ο άλλος ληστής του πήρε το κινητό και το κράνος. Και εδώ αρχίζει το τραγικό της υπόθεσης.

Τον σκότωσε

Ο ληστής από τα αριστερά με το όπλο στο χέρι αρχίζει να απειλεί τον διανομέα και προσπαθεί να σβήσει τη μηχανή για να μην φύγει. Καθώς σηκώνει το όπλο για να τον απειλήσει εκείνο εκπυρσοκροτεί και η σφαίρα βρίσει τον άλλον ληστή στο κεφάλι.

Τον άφησε στον τόπο. Ο ληστής σωριάστηκε στο έδαφος νεκρός και ο άλλος όταν συνειδητοποιεί ότι σκότωσε τον συνεργό του, το βάζει στα πόδια για να εξαφανιστεί. Η αστυνομία από την εξέταση του βίντεο αλλά και από τα στοιχεία του νεκρού ληστή, εντόπισε αμέσως τον συνεργό του.

Έναν 27χρονο σεσημασμένο με το όνομα Ρομπέρτο Αρτούρο Μέλα, ο οποίος έχει καταδικαστεί μαζί με τον νεκρό του συνεργό, στο παρελθόν για πολλές ληστείες σε διανομείς και άτομα που προχωρούσαν στο δρόμο.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024