Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Έναν 62χρονο αναζητούν οι Αρχές για τους πυροβολισμούς στο μετρό του Μπρούκλιν

ΗΠΑ: Έναν 62χρονο αναζητούν οι Αρχές για τους πυροβολισμούς στο μετρό του Μπρούκλιν

Το κλειδί του βαν του Τζέιμς βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, όπως και μια πιστωτική κάρτα που νοίκιαζε το όχημα από τη Φιλαδέλφεια, δήλωσαν αστυνομικοί

Εναν 62χρονο άνδρα, ο οποίος δημοσίευε δεκάδες βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επέκρινε την πολιτική του δημάρχου της πόλης, Έρικ Ανταμς, αναζητούν οι Αρχές της Νέας Υόρκης ως «άτομο ενδιαφέροντος» για την επίθεση  στο μετρό του Μπρούκλιν, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 29 επιβάτες με τουλάχιστον 10 εξ αυτών να έχουν δεχτεί πυρά.

Πώς έδρασε

Ο Φρανκ Τζέιμς νοίκιασε ένα φορτηγό U-Haul, το οποίο είχε πινακίδες της Αριζόνα και βρισκόταν στη West Third Street κοντά στην εθνική οδό Kings αργά το απόγευμα της Τρίτης και αναζητείται για ανάκριση, είπε η αστυνομία σε βραδινή ενημέρωση.

Το κλειδί του βαν του Τζέιμς βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, όπως και μια πιστωτική κάρτα που νοίκιαζε το όχημα από τη Φιλαδέλφεια, δήλωσαν αστυνομικοί. Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο Τζέιμς ζούσε στο φορτηγό επειδή τα ρούχα και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας του ήταν μέσα.


Δεν κατονομάστηκε ως ύποπτος και η αστυνομία προσδιορίζει κάποιον ως «πρόσωπο ενδιαφέροντος» όταν πιστεύει ότι το άτομο μπορεί να έχει πληροφορίες που σχετίζονται με ένα έγκλημα. Αλλά ο αστυνομικός επίτροπος της Νέας Υόρκης είπε ότι οι πολίτες θα πρέπει να τηλεφωνήσουν με όποια πληροφορία έχουν για τον κ. Τζέιμς.

Ο Τζέιμς φαίνεται να έχει δημοσιεύσει δεκάδες βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια — μακροσκελείς ατάκες στις οποίες εξέφραζε μια σειρά από σκληρά φανατικές απόψεις και, πιο πρόσφατα, επέκρινε τις πολιτικές του δημάρχου της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία έχει ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη και αποκάλυψε ότι οι κάμερες παρακολούθησης στο σταθμό του μετρό Sunset Park δεν λειτουργούσαν τη στιγμή της επίθεσης, ενώ ο επίτροπος της Νέας Υόρκης, δήλωσε ότι ο ύποπτος είναι ένας μαύρος άνδρας και φορούσε μάσκα αερίου, πορτοκαλί και πράσινο γιλέκο κατασκευής, νέον πράσινο κράνος εργασίας και γκρι φούτερ με κουκούλα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024