«Περίπατος» για την ΑΕΚ Β’ (5-0) – Εντός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό Β'(1-2)
Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση η ΑΕΚ Β΄ επικράτησε με το ευρύ 5-0 εντός έδρας της Ρόδου, με τους Ροδίτες πλέον να ελπίζουν σε ένα θαύμα για την παραμονή τους στην Superleague 2. Σπουδαία νίκη για τον Ηρόδοτο ο οποίος επιβλήθηκε εκτός έδρας με 2-1 του Παναθηναϊκού Β’.
Η ΑΕΚ Β’ ήταν καταιγιστική απέναντι στην Ρόδο, την οποία φιλοδώρησε με πέντε γκολ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Supereague 2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ένωση ο Κορομηλάς ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα και τους Γιούση, Γεωργέα, Κοσίδη από ένα. Μετά τη νέα ήττα η Ρόδος δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τη θέση της και πλέον περιμένει το θαύμα για την παραμονή της στην κατηγορία.
Το σκορ για την Ένωση άνοιξε ο Γιούσης με ωραίο πλασέ μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα, με την ομάδα του Παναγιωταρά να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα του 3-0 χάρη στα δύο προσωπικά γκολ του Κορομηλά στο 35′ και 44′.
Ο Γεωργέας στο 78′ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, γράφοντας το 4-0, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Κοσίδης και να σφραγίσει τη νίκη της ΑΕΚ με το εμφατικό 5-0.
Μετά την νίκη επί της Καλαμάτας ο Ηρόδοτος πανηγύρισε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο αυτή την φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό Β΄. Οι Κρητικοί κατάφεραν να πάρουν διαφορά δύο τερμάτων πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, χάρη στα τέρματα των Κορτσάμ(19′) και Ποζατζίδη(24′).
Το μόνο που κατάφεραν οι «πράσινοι» ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Τσιριγώτη ακριβώς με την συμπλήρωση των 90′. Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του σκόρερ Κορτσάμ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Live Streaming: ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο. Παρακολουθήστε μέσω Live Streaming στις 19:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο για τον πρώτο τελικό του FIBA Europe Cup.
Για 11η αγωνιστική η ΑΕΛ έμεινε μακριά από το τρίποντο και δεν εκμεταλλεύθηκε επαρκώς την ήττα του Πανσερραϊκού. Οι φιλοξενούμενοι είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.
Γράφονται πολλά για παίκτες που «πάνε» και «φεύγουν» από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως η συγκέντρωση όλων πρέπει να είναι στο 100%, τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία