Ανακαλύψτε τη μοναδική προσέγγισή του στα μεγάλα προβλήματα και κυρίως στη λύση τους.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ εξερευνούν τα πιο δυνατά μυαλά της ανθρωπότητας.

Αλμπερτ Αϊνστάιν.

Μάθετε να σκέφτεστε όπως ο δημιουργός της θεωρίας της σχετικότητας.

Ανακαλύψτε τη μοναδική προσέγγισή του στα μεγάλα προβλήματα και κυρίως στη λύση τους.

Πώς κατάφερε με την πρωτοποριακή του σκέψη να αλλάξει τη γνώση μας για το Σύμπαν.

Γνωστός ως ο δημιουργός της πιο διάσημης εξίσωσης στον κόσμο, E=mc2, ο Aλμπερτ Αϊνστάιν με τη θεωρία της σχετικότητας αμφισβήτησε αιώνες προγενέστερης  σοφίας. Χωρίς το πρωτοποριακό έργο του στη σχετικότητα και την κβαντική φυσική, η γνώση μας για το Σύμπαν θα ήταν δεκαετίες πίσω από το σημείο όπου βρίσκεται σήμερα.

Αλλά ο Αϊνστάιν δεν ήταν μόνο ένας εξαιρετικός επιστημονικός στοχαστής. Hταν ένας ανθρωπιστής που απεχθανόταν τον πόλεμο και προσπάθησε να ανακόψει τη διάδοση των μέχρι τότε αφάνταστα καταστροφικών όπλων, στη δημιουργία των οποίων είχε εν μέρει συμβάλει το έργο του. Πέρασε μια ζωή πολεμώντας τον αυταρχισμό και προάγοντας την προσωπική ελευθερία, στέκοντας ανιδιοτελώς απέναντι σε αυτούς που αποτελούσαν απειλή γι’ αυτά τα ιδανικά.

Hταν επίσης ένας «σούπερ σταρ», άμεσα αναγνωρίσιμος σε εκατομμύρια ανθρώπους που δεν είχαν την παραμικρή κατανόηση των περιπλοκών των επιστημονικών θεωριών του. Ακόμα και τώρα, η εικόνα του «τρελού καθηγητή» με τα μανιασμένα μαλλιά που βγάζει τη γλώσσα του στην κάμερα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Μέσα από το βιβλίο «Πώς να σκέφτεστε όπως ο Αϊνστάιν», μπορείτε να εξερευνήσετε τη μοναδική προσέγγισή του για την επίλυση των μεγάλων επιστημονικών μυστηρίων της εποχής του, εντοπίζοντας παράλληλα  τις διαφορετικές ιδέες και τις επιρροές που βοήθησαν στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr