Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Στρέφει πλέον το βλέμμα του στον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Στρέφει πλέον το βλέμμα του στον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του τη λευκή ισοπαλία στα Γιάννενα και στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και κόλλησε στο μηδέν με αποτέλεσμα να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Έτσι λοιπόν άπαντες στο Τριφύλλι στρέφονται πλέον στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ, σε ένα παιχνίδι όπου οι Πράσινοι αναζητούν τη νίκη για μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της 3ης θέσης.

Στα αγωνιστικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χουάνκαρ, ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Από την άλλη, ο σέρβος τεχνικός περιμένει σημαντικές επιστροφές. Όπως όλα δείχνουν, ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, καθώς χθες ακολούθησε μέρος της προπόνησης και όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι.

Επιπλέον, και ο Καρλίτος φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής, όπως και ο Φεντερίκο Μακέντα, που έχει ανεβάσει ρυθμούς και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας μετά τη χειρουργική επέμβαση στο πόδι του.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024