
Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα
Η παραμονή τους στο παιχνίδι βρίσκεται στα χέρια του κοινού.
Η ομάδα των Μπλε ήταν αυτή που επικράτησε στον στίβο μάχης και κέρδισε το έπαθλο ασυλίας στο χθεσινό (11/4) επεισόδιο του Survivor.
Έτσι, οι Κόκκινοι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.
Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, υπήρξαν εντάσεις για ακόμα μια φορά με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αποφάσισαν ότι πρέπει να αποχωρήσει ο Νίκος Αντωνόπουλος.
Στη συνέχεια η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για τους Μπλε έδειξε την Στέλλα Ανδρεάδου ενώ αντίστοιχα ο Στάθης Σχίζας ψήφισε τον Νίκο Γιάννη.
Οι τέσσερις υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα είναι: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Νίκος Γιάννης.
- Μεγάλη νίκη για την ακροδεξιά της Αυστραλίας: Το One Nation κερδίζει την πρώτη του έδρα στη Βουλή
- Αφρικανική σκόνη: Έκκληση ειδικών για περιορισμό μετακινήσεων – «Αποφεύγουμε την έντονη σωματική άσκηση»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το ατύχημα στο κεφάλι πριν το ταξίδι στο Άγιο Όρος
- LIVE: Πανσερραϊκός – Κηφισιά
- ΣΥΡΙΖΑ για 9η Μαΐου 1945: Τιμούμε την ημέρα της συντριβής του φασισμού, αγωνιζόμαστε για ειρήνη και δημοκρατία
- Η Βενιαμίν του Ολυμπιακού στο «in»: «Ζω ένα όνειρο που είχα από μικρή»

