Ίλιον: Μια νέα καλή Δημοτική Βιβλιοθήκη δημιουργήθηκε
Στο Δήμο Ιλίου απέδειξαν με έργα πως η δημιουργία της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης τέθηκε σε προτεραιότητα. Δεν είναι από τα έργα που θα λάμψουν τα φλας και θα φέρουν ψήφους, αλλά από εκείνα που δείχνουν το επίπεδο σκέψης της Δημοτικής Αρχής.
Στο Δήμο Ιλίου επενδύουν στην μελέτη βιβλίων και επένδυσαν χρόνο και χρήμα για τη δημιουργία μιας Δημοτικής Βιβλιοθήκης που πάνω από όλα σέβεται τους δημότες και τους προσφέρει έναν κατάλληλο χώρο για να διαβάσουν.
Μπορεί το διαδίκτυο και η γρήγορη, εύπεπτη πληροφόρηση να έχει κυριαρχήσει στις ζωές μας, αλλά το ταξίδι των αισθήσεων που δημιουργεί η ανάγνωση ενός βιβλίου θεωρείται ασύγκριτο.
Στο Δήμο Ιλίου έδωσαν την προσοχή που άρμοζε και παρέδωσαν στους δημότες μια βιβλιοθήκη όπου είναι ένας χώρος λειτουργικός και πάνω από όλα ελκυστικός να επισκεφτεί κάποιος και να παραμείνει ώρες.
Η επαναλειτουργία της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Ιλίου συμπίπτει με την μεταφορά της σε νέα διεύθυνση επί της οδού Μενελάου 63 χώρο, στον 3ο όροφο.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).