
Ολυμπιακός: Η ηγετική εμφάνιση του Σλούκα κόντρα στον Παναθηναϊκό
Κομβική ήταν η παρουσία του Κώστα Σλούκα στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την Basket League
Το δικό του λιθαράκι στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ έβαλε ο Κώστας Σλούκας. Σακίλ ΜακΚίσικ και Σάσα Βεζένκοφ μπορεί να ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Έλληνας γκαρντ δεν πήγε πίσω.
Ο Σλούκας έμεινε στο παρκέ για 25.48 και τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους, 7 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 16 στην αξιολόγηση, πετυχαίνοντας μάλιστα κάποια από τα πιο καθοριστικά καλάθια του ματς.
Ουσιαστικά αυτή η τριάδα των ΜακΚίσικ, Βεζένκοφ και Σλούκα, ήταν ο κύριος λόγος που ο Ολυμπιακός έφυγε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν θριαμβευτής από το ΟΑΚΑ, μετά τη νίκη του και στην Euroleague.
Δείτε το βίντεο:
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός
- Γιορτή σήμερα 4 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



