
Σκύρος: Μόνιμος οδοντίατρος στο νησί
Το νησί της Σκύρου ενισχύεται με μόνιμο οδοντίατρο, καλύπτοντας μια πάγια ανάγκη των δημοτών.
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δημάρχου Νικόλαου Μαυρίκου και με την έμπρακτη υποστήριξη του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, κ.Φώτη Σερέτη, το ΠΠΙ Σκύρου ενισχύεται με την άφιξη μόνιμου οδοντιάτρου.
H Οδοντίατρος κα Δήμητρα Δημητριάδη,αναμένεται στη Σκύρο εντός των επόμενων ημερών και θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντα της.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ για την άψογη συνεργασία τους και την άμεση ανταπόκριση του στα αιτήματα που αφορούν το Νησί.
Κοινός στόχος και δέσμευση είναι να συνεχιστούν οι από κοινού προσπάθειες ενίσχυσης του ΠΠΙ με περισσότερες ειδικότητες ιατρικού προσωπικού το συντομότερο δυνατόν.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όλους τους συνδημότες μας να έχουν τη δυνατότητα παροχής αναβαθμισμένων υπηρεσιών υγείας στο ΠΠΙ Σκύρου και να νιώθουν ασφαλείς.
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ χαρακτήρισαν τη συμμορία Chone Killers «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»
- Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2 παρ. (2-2 κ.δ): Πρόκριση στους «16» με επική ανατροπή (vids)
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους κατά του Κιέβου και πολλών ακόμα πόλεων
- Επιστολή στον Τραμπ από ρεπουμπλικάνο βουλευτή κατά της πώλησης F35 στην Τουρκία
- Χαμός στο Σιάτλ: 2-2 το Βέλγιο με γκολ στο 86’ και στο 89’ (vids)
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Νεκρή στον βωμό του τυφλού μίσους



