Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σημαντική δωρεά μηχανημάτων στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας»

Σημαντική δωρεά μηχανημάτων στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας»

Ο Θ. και η Γ. Αγγελοπούλου δώρισαν τέσσερα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας

Τέσσερα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας δώρισε στο Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας» η οικογένεια Γιάννας και Θεόδωρου Αγγελόπουλου.

Πρόκειται για μηχανήματα τα οποία εκσυγχρονίζουν σε σημαντικό βαθμό  τον τεχνολογικό εξοπλισμό του Νοσοκομείου που επιτελεί σπουδαίο έργο στη μάχη κατά του καρκίνου.
Τα μηχανήματα τα οποία έχουν ήδη παραληφθεί, και πρόκειται πολύ σύντομα να τεθούν σε άμεση χρήση από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, είναι τα ακόλουθα:
● δυο  μηχανήματα  Samsung RS 80 EVO και
● δύο μηχανήματα TOPAZ  τύπου DR GEM mobile

Τα μηχανήματα Samsung  είναι συστήματα υπερήχων σύγχρονης τεχνολογίας και τα ΤΟΡΑΖ είναι δύο φορητά ακτινολογικά μηχανήματα.
Τα δύο συστήματα υπερήχων Samsung θα χρησιμοποιούνται στο ακτινολογικό τμήμα  του Νοσοκομείου μας, το ένα στη Μονάδα Υπερηχοτομογραφίας για εξετάσεις υπερήχων άνω κάτω κοιλίας,  θυρεοειδούς,   καρωτίδων και αγγείων και το άλλο στη Μονάδα Επεμβατικής Ακτινολογίας – Ψηφιακού Αγγειογράφου κατά τη διάρκεια εκτέλεσης  επεμβατικών πράξεων.
Τα δε δυο φορητά ακτινολογικά μηχανήματα ΤΟΡΑΖ  θα χρησιμοποιούνται στα Νοσηλευτικά Τμήματα  για την εκτέλεση επί κλίνης ακτινογραφιών σε ασθενείς βαρέως πάσχοντες  που δε δύναται  να μετακινηθούν..
To συνολικό ύψος της δωρεάς προς το Νοσοκομείο μας,  ανέρχεται στις  370.000 ευρώ.
Η διοίκηση του Νοσοκομείου ’Άγιος Σάββας”, ευχαρίστησε τον κ. και την κ. Αγγελοπούλου για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους καθώς είναι σημαντική η συμβολή τους στην συνεχή προσπάθεια  που καταβάλλει το νοσοκομείο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης, για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024