Όπως όλα δείχνουν το ερχόμενο καλοκαίρι ο Νεϊμάρ θα αποτελέσει παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Αλ Κελαΐφι να βάζει πωλητήριο στον Βραζιλιάνο άσο.
Το καλοκαίρι του 2017 η Παρί Σεν Ζερμέν ξόδεψε το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον Νεϊμάρ.
Πάντως οι αρκετοί τραυματισμοί του Βραζιλιάνου, αλλά και η συμπεριφορά που είχε δεν τον άφησαν να αποδώσει τα αναμενόμενα και πολλοί θεωρούν ότι μεταγραφή του κόστισε υπερβολικά σε σχέση με αυτά που προσέφερε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Equipe» φαίνεται πως ο Νεϊμάρ το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από το γαλλικό σύλλογο μιας και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Νάσερ Αλ Κελαϊφι σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει πωλητήριο στον Βραζιλιάνο άσο.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Μάιο του 2021 ο Νεϊμάρ είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2025, αλλά ούτε την φετινή σεζόν κατάφερε να κάνει την διαφορά στη γαλλική ομάδα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.