Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Σχεδόν πλήρης και με θετική αύρα στον «τελικό» με τον Άρη

ΑΕΚ: Σχεδόν πλήρης και με θετική αύρα στον «τελικό» με τον Άρη

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Άρη (10/4, 19:30) σε ματς-τελικό για το ευρωπαϊκό εισιτήριο έχοντας σχεδόν άδειο απουσιολόγιο και καλή ψυχολογία

Η ΑΕΚ δε νίκησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και φυσικά δεν μπορεί να πανηγυρίζει, αφού ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο σε ένα ντέρμπι. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στάθηκε καλά στο Φάληρο, θα μπορούσε να έχει φύγει με το διπλό, όπως θα μπορούσε και να έχει χάσει, ωστόσο το 1-1 αποτελεί ένα καλό πάτημα για τη δύσκολη συνέχεια στα πλέι-οφ.

Εκεί όπου οι Κιτρινόμαυροι έχουν μπροστά τους έναν «τελικό» με τον Άρη (10/4, 19:30), όπου θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτήν τη στιγμή η ΑΕΚ είναι στο +1 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον Παναθηναϊκό που την καταδιώκουν, κάτι που σημαίνει πως με τρίποντο την Κυριακή θα επιφέρει ένα μεγάλο βαθμολογικό και ψυχολογικό πλήγμα στον Άρη.

Εξάλλου, οι Κίτρινοι είναι η ομάδα που θέλει πάση θυσία να βάλει από κάτω η ΑΕΚ, καθώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να εξασφαλίσει την Ευρώπη μέσω Κυπέλλου και να αφαιρέσει μία θέση μέσω του πρωταθλήματος. Το τελευταίο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την καλή εικόνα της ομάδας, η κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και η θετική αύρα που έχουν δημιουργήσει η άφιξη του Κριχόβιακ και η ιστορία με το «Σεραφείδειο», αναμένεται να φέρουν αρκετό κόσμο στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής.

Όσον αφορά τώρα το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα νέα είναι ευχάριστα για τον Οφρυδόπουλο, που δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Σιμόες και Ανσαριφάρντ, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν πιθανότατα από βδομάδα. Μάνταλος και Βράνιες μπήκαν σε φουλ ρυθμό προπόνησης, ο Γέβτιτς ξεπέρασε κι αυτός το πρόβλημα με τον ιό και ενδέχεται να είναι στην αποστολή, με τον έλληνα τεχνικό να φαίνεται πάντως πως δε θα αλλάξει και πολλά σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτσι λοιπόν, ο Στάνκοβιτς αναμένεται να είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μισελέν και Ρότα να διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μοχαμάντι να είναι στο αριστερό, τον Τζαβέλλα πιθανότατα να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ του έναν εκ των Βράνιες ή Μήτογλου. Το πολωνικό δίδυμο των Κριχόβιακ και Σιμάνσκι δε θα αλλάξει στα χαφ, ο Αραούχο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω του δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Τσούμπερ και σε ρόλο δεκαριού ο Άμραμπατ.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024