H Μαριέττα Χρουσαλά υποδέχτηκε το καλοκαίρι και άφησε άφωνος τους θαυμαστές της.

Η ίδια ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες με μπικίνι από την Καλιφόρνια και όλοι θαύμασαν το καλλίγραμμο κορμί της.

Μετά από τρεις γέννες η Μαριέττα Χρουσαλά στα 39 της χρόνια έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Μάλιστα, η ίδια είχε δώσει στο παρελθόν συμβουλές λέγοντας: «-Προνόησε από νωρίς: Εάν γνωρίζει εκ των προτέρων ότι πρόκειται να πας κάπου για φαγητό, σε κάποιο πάρτι, γιορτή, ή εν όψει του Πάσχα, φρόντισε τα υπόλοιπα γεύματα της μέρας να είναι μικρότερα ή ξεκίνα μια αποτοξινωτική δίαιτα δύο μέρες πριν για να μη γεμίσεις με ενοχές μετά.

-Συνέχισε την άσκηση: Τι μπορείς να κάνεις αν ξέρεις ότι για μία εβδομάδα δεν θα πας στο γυμναστήριο; Επίλεξε την εναλλακτική άσκηση. Δηλαδή, περπατά όσο περισσότερο μπορείς μέσα στη μέρα, ανέβα σκαλιά και μην πάρεις το ασανσέρ.

– Πιες ζεστό νερό: Να έχεις πάντα δίπλα σου ένα ποτήρι με ζεστό νερό. Αποτελεί ένα έξυπνο τρικ για να αισθάνεσαι πάντα γεμάτη ενέργεια κατά τη διάρκεια της μέρας. Η Μαρία Μενούνος, μάλιστα, συνηθίζει να λέει ότι «το ζεστό νερό είναι μαγικό, είναι αποτοξινωτικό, χαλαρωτικό και χωνευτικό. Και το σημαντικότερο; Κόβει την όρεξη».

-Κάνε Krav Maga: Βασίζεται σε μια ισραηλινή μέθοδο αυτοάμυνας και όπως είχε πει «είναι ό,τι καλύτερο για συνολική άσκηση. Δυναμώνει τους μυς και βοηθά στην καλή καρδιαγγειακή λειτουργία».».

Δείτε τις φωτογραφίες