Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Δύο γιατροί καταθέτουν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Έρχονται εξελίξεις με το τάμπλετ της 9χρονης

Πάτρα: Δύο γιατροί καταθέτουν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Έρχονται εξελίξεις με το τάμπλετ της 9χρονης

Την ώρα που ... φουντώνουν οι φήμες για την επιθυμία της Ρούλας Πισπιριγκου να προχωρήσει μέσω των συνηγόρων της σε αίτηση αποφυλάκισης η δικαστική λειτουργός ξεκινά να ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας

Το κεφάλαιο των καταθέσεων των γιατρών από τα τρία νοσοκομεία που είχε νοσηλευτεί η 9χρονη Τζωρτζίνα ανοίγει από σήμερα η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα η οποία ερευνά με γρήγορους ρυθμούς και προ κάθε κατεύθυνση την υπόθεση της δολοφονίας του μικρού παιδιού.

Την ώρα που … φουντώνουν οι φήμες για την επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου  να προχωρήσει μέσω των συνηγόρων της σε αίτηση αποφυλάκισης η δικαστική λειτουργός ξεκινά να ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας.

Για σήμερα έχουν κληθεί να καταθέσουν δύο γιατροί οι οποίοι μπορούν να φέρουν κρίσιμα στοιχεία στην ανακριτική διαδικασία κατά τη διάρκεια της οποίας μπορεί να κληθούν να καταθέσουν ακόμα και συνάδελφοί τους οι οποίοι δεν είχαν εξεταστεί στο στάδιο της προανάκρισης.

Επισης δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας μετά τη χθεσινή κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος βεβαίωσε στην ανακρίτρια ότι το παιδί του τάφηκε με αυτό μετά από επιθυμία της μητέρας του.

Παράλληλα η ανακρίτρια αναμένει και τις απαντήσεις από τα εγκληματολογικά για τις οκτώ συσκευές κινητών της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατασχέθηκαν μετά από δική της εντολή στο σπίτι της στην Πάτρα.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024